Jakub Bator Napisano Poniedziałek o 17:02 Napisano Poniedziałek o 17:02 Cześć, Co byście poradzili do ok 3500zł jako odtwarzacz CD - podłączone będzie to do rx-A4A. Na razie pod uwagę wzięte zostały poniższe : - Yamaha CD-303 - nad C 538 - Rotel CD Rotel CD14 MkII Pozdrawiam JB Odpisz, cytując
Jacch Napisano Poniedziałek o 17:42 Napisano Poniedziałek o 17:42 (edytowany) 40 minut temu, Jakub Bator napisał: Cześć, Co byście poradzili do ok 3500zł jako odtwarzacz CD - podłączone będzie to do rx-A4A. Na razie pod uwagę wzięte zostały poniższe : - Yamaha CD-303 - nad C 538 - Rotel CD Rotel CD14 MkII Pozdrawiam JB Ona ma DAC spróbuj jakiś transport. W 300 w DAC były Burn-Browny a teraz sie nie chwalą to pewnie nie ma. Mam 303 w drugim systemie i spisuje się normalnie Edytowano Poniedziałek o 17:43 przez Jacch Odpisz, cytując
Jakub Bator Napisano Poniedziałek o 19:11 Autor Napisano Poniedziałek o 19:11 1 godzinę temu, Jacch napisał: Ona ma DAC spróbuj jakiś transport. W 300 w DAC były Burn-Browny a teraz sie nie chwalą to pewnie nie ma. Mam 303 w drugim systemie i spisuje się normalnie Dzięki 303 ma PCM1780. Też pierwsze brałem pod uwagę tą yamahę ale też ten rotel do mnie przemawia - na razie dopiero przeszukuje co było by na papierze ciekawe ( atoll cd 50 i md100 - też mi pasują ) a później z zawężonej listy już odsłuchowo bym wybierał Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Wtorek o 08:09 Napisano Wtorek o 08:09 12 godzin temu, Jakub Bator napisał: Dzięki 303 ma PCM1780 Za 300€ to się nie ma nad czym zastanawiać. Nie spodziewaj się jednak cudów za taką cenę. Jak powiedziano wyżej: zagra... normalnie. Uczciwie, bez fajerwerków. A po co fajerwerki? Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 08:44 Napisano Wtorek o 08:44 Cześć Jeśli rozważasz też transporty, to bardzo fajną i ciekawą opcją jest Audiolab 7000CDT Z odtwarzaczy bardzo fajnym, aczkolwiek nietypowym pod kątem formy sprzętem jest Shanling EC3. Toploader w niewielkim rozmiarze Z bardziej klasycznych opcji - Musical M2scd Odpisz, cytując
Jacch Napisano Wtorek o 09:54 Napisano Wtorek o 09:54 14 godzin temu, Jakub Bator napisał: Dzięki 303 ma PCM1780. Też pierwsze brałem pod uwagę tą yamahę ale też ten rotel do mnie przemawia - na razie dopiero przeszukuje co było by na papierze ciekawe ( atoll cd 50 i md100 - też mi pasują ) a później z zawężonej listy już odsłuchowo bym wybierał Jeśli chodzi o transporty spróbuj CAMBRIDGE AUDIO CXC SERIES za 2300 -nówka https://allegro.pl/oferta/cambridge-audio-cxc-series-2-odtwarzacz-cd-11977295321 nie wiem jaki tam (w tej jamaszce) jest DAC, ale moze być lepiej z transportem niż z pełnoprawnym CD. Spróbuj, wypożycz, albo zwróć, po prostu posłuchaj w końcu to nie jest zakup na jeden sezon 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 16:28 Napisano wczoraj o 16:28 najtaniej. No to przecietny amplituner to grania w stereo po CD CDS303 za 1000 zł z hakiem to dobra opcja albo AXC25/35 Cambridge. Zaoszczędzone funfusze przeznacz na wyjazd z żoną dziewczyna na wycieczke. Butelke. coś co lubisz. Odpisz, cytując
Ronald Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @Jakub Bator i jak wybrałeś coś. Stoję chyba przed tym samym problemem. Coś zamiast arcama.cd 23 . Do 3500 zł? Odpisz, cytując
Recommended Posts