il Dottore Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 9 godzin temu, KrólKiczu napisał: ja chciałbym, chociaż ogolnikowo, dowiedzieć się co zrobić, by się do niego zbliżyć. Zapomnij. Chociaż może... zacząłbym od sprzedaży Regi i ifi. Odpisz, cytując
mateolo2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu (edytowany) 23 minuty temu, il Dottore napisał: Zapomnij. Chociaż może... zacząłbym od sprzedaży Regi i ifi. A ja od bluesounda (miałem). Brio to wbrew pozorom sympatyczny mały wzmacniacz (też miałem przez chwilę gdzieś na początku drogi w komplecie z CD regi, ale w cenie brio można już dorwać sporo lepsze starsze wzmaki - np hybrydowy synthesis magnum, primare i21 - to będzie już dużo poważniejsze granie). Trzeba zmieniać kupować, sprzedawać bo inaczej siedząc z jednym sprzętem człowiek się nigdy nie dowie co dla niego znaczy “dobry dźwięk”. Ja przerobiłem już ze 20 par kolumn, conajmniej też tyle daców i wzmacniaczy, o streamerach i kablach nie mówiąc. A co najlepsze większość sprzętów mega mi się podobała brzmieniowo, ale dla mnie to hobby to droga dlatego każdy sprzęt po czasie leci na sprzedaz - czy mi się podoba czy nie. Często sprzedawałem coś i kupowałem inny klocek, który grał gorzej. Ale nigdy nie żałowałem bo to było kolejne doświadczenie, kolejna zdobyta wiedza. Ba! Nawet zdarzało mi się kupić klocek, który w mojej opinii grał genialnie, ale nie był w moim guście, nie zgrywał się z resztą toru. Dopiero teraz powoli mój ideał dźwięku się kształtuje. Czekam teraz na warmera. Dotąd wszystkie daci to była delta sigma. Czas poznać czym jest r2r Edytowano 4 godziny temu przez mateolo2 1 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, mateolo2 napisał: A ja od bluesounda (miałem). No. I już są 3 propozycje poprawy brzmienia. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts