Nowy75 Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Kolega wiezie do domu lampiaka DIY . Jak wrócę z delegacji ,postaram się o więcej fotek z detalami. Sytuacja jest dość tajemnicza,konstruktora widziałem kilkukrotnie,ale nie było możliwości pogadania. Z tego co wiem sam nawija trafa i przygotowuje płytki ze ścieżkami , więc to nie jakiś składak z gotowców. Póki co, mój kalendarz wyklucza wizytę,ale postaram się o kontakt telefoniczny, żeby pozyskać więcej informacji z danymi technicznymi ,czy jakimiś szczegółami konstrukcyjnymi. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 16 godzin temu Autor Napisano 16 godzin temu @Slawko69 też tak pomyślałem. Będę wiedział,czy konstruktor użył "budy" Unisona,czy to jej kopia. Sam o lampach wiem tyle, że są i że mam je w preampie,ale liczę na to , że jeśli wprowadzę konstruktora na Forum, może się wywiązać interesująca dyskusja wśród lampiarze😁 Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) A co to za pokrętła na froncie? Po lewej to chyba wzmacniacz słuchawkowy, a po prawej - czyżby korekcja? Mierniki na froncie pokazujące prąd podkładowy bias, reguluje się go spadkiem napięcia na rezystorze , czy tylko podgląd, bo jest autobias? Edytowano 1 godzinę temu przez Wito76 Odpisz, cytując
michaudio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wygląda na balans i korekcję. Odpisz, cytując
Wito76 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, michaudio napisał: Wygląda na balans i korekcję. Niektórzy się ucieszą, a niektórzy zmartwią. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 52 minuty temu Autor Napisano 52 minuty temu Koledzy, zjadę z delegacji, obejrzę na żywo po weekendzie, będzie więcej fotek i może pożytecznych informacji. Kumpel, który to dostał od konstruktora, zupełnie zielony,nawet nie wie, jakie lampy wiózł . Nie ma też ani do czego podłączyć,ani na czym słuchać 😁 Odpisz, cytując
Grzesiek202 Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 7 minut temu, Nowy75 napisał: Kumpel, który to dostał od konstruktora, zupełnie zielony,nawet nie wie, jakie lampy wiózł . Nie ma też ani do czego podłączyć,ani na czym słuchać 😁 Kurczę, gdzie takie rzeczy rozdają? Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 42 minuty temu Autor Napisano 42 minuty temu @Grzesiek202 w Białymstoku😁. Stara przyjaźń,teraz sprzęt w Olsztynie,a ja,cholera,w Radomiu Odpisz, cytując
Recommended Posts