Zylka Napisano wczoraj o 19:07 Napisano wczoraj o 19:07 Cześć. Chodzi mi o to że zastanawiam się nad zmiana Mam teraz amplituner i 5.1 Boston acoustic Cs 260ii. Ale głośniki tylne mam podłączone a subwoofer mam w szafie i też nie dziala bo mały szkrab by zepsuł. Chciał bym to zamienić na klipsch the five. I ogólnie czytałem że grają super. Ale niewiem ile prądu pobierają. I moje pytanie jest takie czy do tych klipsch the five można jeszcze dołożyć jakiś ich głośnik centralny żeby jeszcze polepszyć doznania z oglądania filmow Odpisz, cytując
Q21 Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Cześć Do tych Klipschy nie podłączysz centralnego, a nawet jakbyś chciał iść w takie kino 3.0/3.1 to lepiej już pozostać przy stereo w mojej opinii Klipsche to fajna opcja, dynamiczne i żywe granie. Warto posłuchać W razie czego zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 14.09.2025 o 21:07, Zylka napisał: Cześć. Chodzi mi o to że zastanawiam się nad zmiana Mam teraz amplituner i 5.1 Boston acoustic Cs 260ii. Ale głośniki tylne mam podłączone a subwoofer mam w szafie i też nie dziala bo mały szkrab by zepsuł. Chciał bym to zamienić na klipsch the five. I ogólnie czytałem że grają super. Ale niewiem ile prądu pobierają. I moje pytanie jest takie czy do tych klipsch the five można jeszcze dołożyć jakiś ich głośnik centralny żeby jeszcze polepszyć doznania z oglądania filmow https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-aktywne/elac-connex-dcb61.html Dołączam Ci nowy projekt od Elaca,model Connex DCB61 który zauważalnie przebija debiutanta z tej rodziny, czyli Connexa. Odpisz, cytując
Recommended Posts