il Dottore Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu 26 minut temu, Kraft napisał: Zdąży zagrać optymalnie zanim się popsuje? U mnie działa. 😆 A co się stało? Zepsuł ci się jakiś sprzęt Audio-gd? 1 Odpisz, cytując
Mprezi Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu W weekend będę testował nowy zakup DACa topping e70 velvet. Źródło blu ray lub tv poprzez optyka do DAC i dalej do Naima z monitorami Dali Rubicore 2. Chodzi tylko o odsluch koncertów których mam całkiem sporo na blu ray. Odpisz, cytując
jaknb Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu Panowie, proszę pisać na temat Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dnia 30.09.2025 o 09:09, jaknb napisał: Rozważałem go (Qutesta), ale odrzuciłem przez brak XLRów. Może jednak dam szansę. Dzięki za kolejny trop Co one Ci wnosza? Tak czy siak będę czytał Twoje kolejne wnioski z odsłuchów. Powodzenia! Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, Piotr Sonido napisał: Co one Ci wnosza? Tak czy siak będę czytał Twoje kolejne wnioski z odsłuchów. Powodzenia! Piotrze do zbalansowanych wzmaków często XLRy lepiej pasują niż interconekty. Ja też tylko XLRów używam, nawet nie mam interconectów. Odpisz, cytując
pairtick Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 17 godzin temu, il Dottore napisał: No popatrz... AI z Gugla też się dała omamić. AI z Google, to taka 'lepsiejsza' wyszukiwarka oparta na sieciach neuronowych i wytrenowana na jakimś tam zbiorze danych. A sama AI jest 'gupia' jak but. 17 godzin temu, il Dottore napisał: Jeśli nie wierzysz w burn-in to co robisz na tym forum? Dla wierzących, to raczej forum radia bez głośnika 😛 17 godzin temu, il Dottore napisał: Można być technicznym abnegatem, ale po co się tym chwalić? Cóż, robisz to nieustannie, cytując jakieś pierdoły z internetu niczym AI 😜 Odpisz, cytując
Recommended Posts