Kacperek Napisano 30 września Napisano 30 września Jak w temacie, co byście polecili tak do 1000-1500 do tych głośników? Teraz gra stary ampli Denona ale na pewno można lepiej. Tylko używane ale nie jakieś zabytki 50 letnie. Źródło na razie Denon DCD 820 ale też do wymiany za jakiś czas, chociaż u znajomego, w dobrym systemie zagrał nie najgorzej. Jakiś Roksan Caspian, Musical Fidelity a3 lub a300 (to już drogo), Naim 5? Raczej coś chciałbym z Brytyjczyków, bo podobno z tymi Francuzkami się dobrze zgrywają Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 30 września Napisano 30 września 38 minut temu, Kacperek napisał: Jak w temacie, co byście polecili tak do 1000-1500 do tych głośników? Teraz gra stary ampli Denona ale na pewno można lepiej. Tylko używane ale nie jakieś zabytki 50 letnie. Źródło na razie Denon DCD 820 ale też do wymiany za jakiś czas, chociaż u znajomego, w dobrym systemie zagrał nie najgorzej. Jakiś Roksan Caspian, Musical Fidelity a3 lub a300 (to już drogo), Naim 5? Raczej coś chciałbym z Brytyjczyków, bo podobno z tymi Francuzkami się dobrze zgrywają Cześć, Wymagające głośniki, za 1000-1500 to będzie mały wybór spośród wzmacniaczy 10 letnich. Uważaj żeby nie wpaść na minę. Ja na Twoim miejscu bym dozbierał i kupił coś konkretniejszego. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 30 września Napisano 30 września Szukałbym używanych Harmanów, czy starszych Denonów. Będą tańsze od Musicale, Naimy, czy Roksan, a też nieźle zgrają się z JMLabami. Odpisz, cytując
Kacperek Napisano 1 października Autor Napisano 1 października O "Harmanach" się naczytałem o jakości, ponoć zimne luty i cały czas coś się dzieje z nimi (jakość wykonania). Denony z kolei trochę znam, bo mój kolega jest ich fanem. Chciał mi sprzedać 1510ae, bo zmieniał na jakiś nowszy model. Słuchałem tego i jakiegoś starszego ale wysokiego modelu (taki duży i ciężki ale nie pamiętam cyferek), który ma w zapasie. Grają niby fajnie ale jakoś tak bez polotu, pazura. Powiedział, że jak mi to granie nie podchodzi to żebym właśnie brytyjczyka jakiegoś szukał. A co myślicie o tym, bo z opisu można wywnioskować, że gra dobrze. Pisałem do tego chłopaka i dostałem odpowiedź, że właściciel będzie go ponownie wystawiał ale może mi dać kontakt do niego, jak byłbym zainteresowany? Mało tych Musical a3 w ogłoszeniach. Odpisz, cytując
Recommended Posts