tlen Napisano 7 maja 2009 Udostępnij Napisano 7 maja 2009 Jaki jest najwyższej jakości odtwarzacz mp3 ?; chodzi mi oczywiście o odtwarzanie formatów bezstratnych.Podobno iriver ale po odsłuchu x20 zmieniłem zdanie, ipod odpada raczej napewno chociaż nie miałem nigdy okazji odsłuchu.Pozdrawiam,tlen Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 7 maja 2009 Udostępnij Napisano 7 maja 2009 Witam. Posluchaj iPoda, ale nie wynalazki typu "Touch", a najnormalniejszy "Classic" (HDD zamiast pamieci Flash). Duza pojemnosc, prostota obslugi, swietny equalizer i bardzo dobry dzwiekowo. Wazne - nie sluchaj na firmowych sluchawkach - szybko mozna sie zrazic. U mnie nawet podläczenie duzych DT-880 daje bardzo dobry efekt. Ze "stoperami" Sennheisera uzywam na codzien i nigdy nie narzekalem . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 7 maja 2009 Udostępnij Napisano 7 maja 2009 Obejrzyj jeszcze Cowona i7, kilka osób na forum się o nim bardzo dobrze wypowiadało. Ma on obsługę FLACa i nie jest to MP4, a MP3 więc kasa nie szła nie potrzebnie w wyświetlacz i kolejne dekodery. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zn21 Napisano 7 maja 2009 Udostępnij Napisano 7 maja 2009 a czy są też odtwarzacze, które obok flac. potrafią odtworzyć ape.? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlen Napisano 7 maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 maja 2009 Cytat Witam. Posluchaj iPoda, ale nie wynalazki typu "Touch", a najnormalniejszy "Classic" (HDD zamiast pamieci Flash). Duza pojemnosc, prostota obslugi, swietny equalizer i bardzo dobry dzwiekowo. Wazne - nie sluchaj na firmowych sluchawkach - szybko mozna sie zrazic. U mnie nawet podläczenie duzych DT-880 daje bardzo dobry efekt. Ze "stoperami" Sennheisera uzywam na codzien i nigdy nie narzekalem . no to zaskoczyła mnie trochę Twoja wypowiedz, skoro DT-880 i mówisz że bardzo dobra jakość, Cytat Obejrzyj jeszcze Cowona i7, kilka osób na forum się o nim bardzo dobrze wypowiadało. Ma on obsługę FLACa i nie jest to MP4, a MP3 więc kasa nie szła nie potrzebnie w wyświetlacz i kolejne dekodery. tak słyszałem już kiedyś że inne firmy już pod masówkę idą , a cowon jest najlepszy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur77 Napisano 7 maja 2009 Udostępnij Napisano 7 maja 2009 Tlen - nie bardzo rozumiem tego "zaskoczenia"???????? Nie zrozumiales chyba postu. Chodzi o to, ze Ipod nie ma problemu z napedzeniem Beyerdynamic DT-880, a poläczenie - jak na odtwarzacz przenosny - daje bardzo dobry efekt. Nie napisalem "bardzo dobra jakosc".Teraz wyrazniej? Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom7 Napisano 8 maja 2009 Udostępnij Napisano 8 maja 2009 Rio Karma ponoć najlepiej brzmiący odtwarzacz mp3 jaki się ukazał , dostępny tylko z drugiej reki a tak po za tym to iriver albo covon Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts