il Dottore Napisano wczoraj o 00:38 Napisano wczoraj o 00:38 A jak ktoś nie używa XLR to może tanio nabyć drogą kupna R-29 (niezbalansowany wzmacniacz słuchawkowy/DAC/preamp): http://audio-gd.com/R2R/R29/R29EN.htm 549 baksów + wysyłka+opłaty celne. Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 05:49 Napisano wczoraj o 05:49 Dnia 22.10.2025 o 19:31, jaknb napisał: Niestety wszystkie dźwięki są jakby powiększone i trochę wypchnięte w moją stronę. Gęsto się zrobiło przez to, a i tonalnie też jest ciepławo. Brakuje lekkości i wyrafinowania. Ciekawe czy dac, czy pre bardziej wpływa na tą sygnaturę. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano wczoraj o 17:36 Napisano wczoraj o 17:36 11 godzin temu, rajdek napisał: Ciekawe czy dac, czy pre bardziej wpływa na tą sygnaturę. Raczej DAC. U mnie tak mulił po wyjęciu z pudełka, że myślałem, że jest zepsuty. Odpisz, cytując
rajdek Napisano wczoraj o 17:40 Napisano wczoraj o 17:40 Jakuba chyba tak wciągnął że nie może nic napisać Może być lepsza rekomendacja? Moja sztuka czeka na samolot w Chinach, mogli by podczas lotu zacząć wygrzewać. Odpisz, cytując
jaknb Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu 16 godzin temu, rajdek napisał: Jakuba chyba tak wciągnął że nie może nic napisać Niestety bardzo dużo się działo w weekend i nawet nie miałem okazji słuchać. Dzisiaj wracam do wygrzewania Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 8 godzin temu, jaknb napisał: wracam do wygrzewania Wygrzewanie jest bardzo ważne. Ale jak już się wygrzeje, to można sobie posłuchać. Kurka, im bardziej postępuje wygrzewanie przetwornika, tym bardziej granie z A21 zaczyna mi przypominać to, co słyszałem z IA-4. https://banbye.com/watch/v_v69cxp3Ok8sl Edytowano 2 godziny temu przez il Dottore Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu No to ja chyba miałem szczęście w wyborze dac-a bo mój mnie zaczarował zaraz po wyciągnięciu z pudełka i podpięciu do klocków bez omawianych przez Was jakiś astronomicznych godzin wygrzewania 😁 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, MacieQ napisał: mój mnie zaczarował zaraz po wyciągnięciu z pudełka i podpięciu do klocków Whisky jak ze 12 lat nie poleżakuje to też się do niczego nie nadaje. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, il Dottore napisał: Whisky jak ze 12 lat nie poleżakuje to też się do niczego nie nadaje. No nie przesadzaj 😋 ...są "łychy" które nie leżakują tak długo a i tak po otwarciu robią różnicę w otworze gębowym 😁 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, MacieQ napisał: No nie przesadzaj 😋 ...są "łychy" które nie leżakują tak długo a i tak po otwarciu robią różnicę w otworze gębowym 😁 Prawda. Lagavulin z wolnocłówki tylko 10 lat i bardzo przyjemny, więc nie bądźmy ortodoksami, że 12 lat musi być. Nie musi. Edytowano 1 godzinę temu przez il Dottore Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 15 minut temu, il Dottore napisał: Prawda. Lagavulin z wolnocłówki tylko 10 lat i bardzo przyjemny, więc nie bądźmy ortodoksami, że 12 lat musi być. Nie musi. Dokładnie ...Ardbeg 10, Laphroaig 10, Jameson Black Barrel czy Jack Daniels Single Barrel - nie mają 12 lat a smakują wyśmienicie 😁🥃. I tak samo miałem z dac-iem ...wyciągnięty z pudełka a zrobił różnicę 💪 Edytowano 1 godzinę temu przez MacieQ Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, MacieQ napisał: wyciągnięty z pudełka a zrobił różnicę Mój po wyciągnięciu z pudełka zagrał tak, że myślałem, że jest popsuty. Na szczęście ludzie ostrzegali, żeby nie przejmować się pierwszym wrażeniem i spokojnie grzać. Jak się wszystko ustabilizowało, to skubany gra tak, że nie zamierzam szukać niczego lepszego. Do następnego razu oczywiście, bo jak znam Chińczyków, to nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i technologię R2R czeka świetlana przyszłość. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, il Dottore napisał: Mój po wyciągnięciu z pudełka zagrał tak, że myślałem, że jest popsuty. Na szczęście ludzie ostrzegali, żeby nie przejmować się pierwszym wrażeniem i spokojnie grzać. Jak się wszystko ustabilizowało, to skubany gra tak, że nie zamierzam szukać niczego lepszego. Do następnego razu oczywiście, bo jak znam Chińczyków, to nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i technologię R2R czeka świetlana przyszłość. Ja na szczęście odnośnie dac-a zakończyłem swoje poszukiwania na dłuższy czas ...ale kilka zmian jeszcze przede mną 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts