Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 22.10.2025 o 19:31, jaknb napisał:

Niestety wszystkie dźwięki są jakby powiększone i trochę wypchnięte w moją stronę. Gęsto się zrobiło przez to, a i tonalnie też jest ciepławo. Brakuje lekkości i wyrafinowania.

Ciekawe czy dac, czy pre bardziej wpływa na tą sygnaturę.

Napisano
16 godzin temu, rajdek napisał:

Jakuba chyba tak wciągnął że nie może nic napisać :)

Niestety bardzo dużo się działo w weekend i nawet nie miałem okazji słuchać.

Dzisiaj wracam do wygrzewania

Napisano

No to ja chyba miałem szczęście w wyborze dac-a bo mój mnie zaczarował zaraz po wyciągnięciu z pudełka i podpięciu do klocków bez omawianych przez Was jakiś astronomicznych godzin wygrzewania 😁

Napisano
16 minut temu, il Dottore napisał:

Whisky jak ze 12 lat nie poleżakuje to też się do niczego nie nadaje. :) 

No nie przesadzaj 😋 ...są "łychy" które nie leżakują tak długo a i tak po otwarciu robią różnicę w otworze gębowym 😁

Napisano (edytowany)
6 minut temu, MacieQ napisał:

No nie przesadzaj 😋 ...są "łychy" które nie leżakują tak długo a i tak po otwarciu robią różnicę w otworze gębowym 😁

Prawda. Lagavulin z wolnocłówki tylko 10 lat i bardzo przyjemny, więc nie bądźmy ortodoksami, że 12 lat musi być. 

Nie musi. :) 

shopping?q=tbn:ANd9GcRespxNCVRDVKkBz2X5d

Edytowano przez il Dottore
Napisano (edytowany)
15 minut temu, il Dottore napisał:

Prawda. Lagavulin z wolnocłówki tylko 10 lat i bardzo przyjemny, więc nie bądźmy ortodoksami, że 12 lat musi być. 

Nie musi. :) 

shopping?q=tbn:ANd9GcRespxNCVRDVKkBz2X5d

Dokładnie ...Ardbeg 10, Laphroaig 10, Jameson Black Barrel czy Jack Daniels Single Barrel - nie mają 12 lat a smakują wyśmienicie 😁🥃. I tak samo miałem z dac-iem ...wyciągnięty z pudełka a zrobił różnicę 💪

Edytowano przez MacieQ
Napisano
16 minut temu, MacieQ napisał:

wyciągnięty z pudełka a zrobił różnicę

Mój po wyciągnięciu z pudełka zagrał tak, że myślałem, że jest popsuty. :) 

Na szczęście ludzie ostrzegali, żeby nie przejmować się pierwszym wrażeniem i spokojnie grzać.

Jak się wszystko ustabilizowało, to skubany gra tak, że nie zamierzam szukać niczego lepszego. 

Do następnego razu oczywiście, bo jak znam Chińczyków, to nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i technologię R2R czeka świetlana przyszłość. :)  

Napisano
4 minuty temu, il Dottore napisał:

Mój po wyciągnięciu z pudełka zagrał tak, że myślałem, że jest popsuty. :) 

Na szczęście ludzie ostrzegali, żeby nie przejmować się pierwszym wrażeniem i spokojnie grzać.

Jak się wszystko ustabilizowało, to skubany gra tak, że nie zamierzam szukać niczego lepszego. 

Do następnego razu oczywiście, bo jak znam Chińczyków, to nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i technologię R2R czeka świetlana przyszłość. :)  

Ja na szczęście odnośnie dac-a zakończyłem swoje poszukiwania na dłuższy czas ...ale kilka zmian jeszcze przede mną 😁