il Dottore Napisano Poniedziałek o 00:38 Napisano Poniedziałek o 00:38 A jak ktoś nie używa XLR to może tanio nabyć drogą kupna R-29 (niezbalansowany wzmacniacz słuchawkowy/DAC/preamp): http://audio-gd.com/R2R/R29/R29EN.htm 549 baksów + wysyłka+opłaty celne. Odpisz, cytując
rajdek Napisano Poniedziałek o 05:49 Napisano Poniedziałek o 05:49 Dnia 22.10.2025 o 19:31, jaknb napisał: Niestety wszystkie dźwięki są jakby powiększone i trochę wypchnięte w moją stronę. Gęsto się zrobiło przez to, a i tonalnie też jest ciepławo. Brakuje lekkości i wyrafinowania. Ciekawe czy dac, czy pre bardziej wpływa na tą sygnaturę. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano Poniedziałek o 17:36 Napisano Poniedziałek o 17:36 11 godzin temu, rajdek napisał: Ciekawe czy dac, czy pre bardziej wpływa na tą sygnaturę. Raczej DAC. U mnie tak mulił po wyjęciu z pudełka, że myślałem, że jest zepsuty. Odpisz, cytując
rajdek Napisano Poniedziałek o 17:40 Napisano Poniedziałek o 17:40 Jakuba chyba tak wciągnął że nie może nic napisać Może być lepsza rekomendacja? Moja sztuka czeka na samolot w Chinach, mogli by podczas lotu zacząć wygrzewać. Odpisz, cytując
jaknb Napisano wczoraj o 10:26 Autor Napisano wczoraj o 10:26 16 godzin temu, rajdek napisał: Jakuba chyba tak wciągnął że nie może nic napisać Niestety bardzo dużo się działo w weekend i nawet nie miałem okazji słuchać. Dzisiaj wracam do wygrzewania Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu (edytowany) 8 godzin temu, jaknb napisał: wracam do wygrzewania Wygrzewanie jest bardzo ważne. Ale jak już się wygrzeje, to można sobie posłuchać. Kurka, im bardziej postępuje wygrzewanie przetwornika, tym bardziej granie z A21 zaczyna mi przypominać to, co słyszałem z IA-4. https://banbye.com/watch/v_v69cxp3Ok8sl Edytowano 17 godzin temu przez il Dottore Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu No to ja chyba miałem szczęście w wyborze dac-a bo mój mnie zaczarował zaraz po wyciągnięciu z pudełka i podpięciu do klocków bez omawianych przez Was jakiś astronomicznych godzin wygrzewania 😁 2 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 17 minut temu, MacieQ napisał: mój mnie zaczarował zaraz po wyciągnięciu z pudełka i podpięciu do klocków Whisky jak ze 12 lat nie poleżakuje to też się do niczego nie nadaje. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 16 minut temu, il Dottore napisał: Whisky jak ze 12 lat nie poleżakuje to też się do niczego nie nadaje. No nie przesadzaj 😋 ...są "łychy" które nie leżakują tak długo a i tak po otwarciu robią różnicę w otworze gębowym 😁 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, MacieQ napisał: No nie przesadzaj 😋 ...są "łychy" które nie leżakują tak długo a i tak po otwarciu robią różnicę w otworze gębowym 😁 Prawda. Lagavulin z wolnocłówki tylko 10 lat i bardzo przyjemny, więc nie bądźmy ortodoksami, że 12 lat musi być. Nie musi. Edytowano 16 godzin temu przez il Dottore Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, il Dottore napisał: Prawda. Lagavulin z wolnocłówki tylko 10 lat i bardzo przyjemny, więc nie bądźmy ortodoksami, że 12 lat musi być. Nie musi. Dokładnie ...Ardbeg 10, Laphroaig 10, Jameson Black Barrel czy Jack Daniels Single Barrel - nie mają 12 lat a smakują wyśmienicie 😁🥃. I tak samo miałem z dac-iem ...wyciągnięty z pudełka a zrobił różnicę 💪 Edytowano 15 godzin temu przez MacieQ Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, MacieQ napisał: wyciągnięty z pudełka a zrobił różnicę Mój po wyciągnięciu z pudełka zagrał tak, że myślałem, że jest popsuty. Na szczęście ludzie ostrzegali, żeby nie przejmować się pierwszym wrażeniem i spokojnie grzać. Jak się wszystko ustabilizowało, to skubany gra tak, że nie zamierzam szukać niczego lepszego. Do następnego razu oczywiście, bo jak znam Chińczyków, to nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i technologię R2R czeka świetlana przyszłość. Odpisz, cytując
MacieQ Napisano 15 godzin temu Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, il Dottore napisał: Mój po wyciągnięciu z pudełka zagrał tak, że myślałem, że jest popsuty. Na szczęście ludzie ostrzegali, żeby nie przejmować się pierwszym wrażeniem i spokojnie grzać. Jak się wszystko ustabilizowało, to skubany gra tak, że nie zamierzam szukać niczego lepszego. Do następnego razu oczywiście, bo jak znam Chińczyków, to nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa i technologię R2R czeka świetlana przyszłość. Ja na szczęście odnośnie dac-a zakończyłem swoje poszukiwania na dłuższy czas ...ale kilka zmian jeszcze przede mną 😁 Odpisz, cytując
Recommended Posts