tata91 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Dzień Dobry, mam pytanie odnośnie głośników Paradigm se8000f. Spotkał się ktoś z tymi głośnikami? Mało informacji w sieci a mam możliwość kupna za około 3 tyś para. Widzę że nowe kosztują 8 tysięcy więc cena przekonuje. Warto się zakręcić czy odpuścić temat? O firmie pierwsze słyszę i nie wiem co o tym myśleć.. Jakie to będzie granie? Spokojne czy raczej krzykliwe? Odpisz, cytując
Tomasz Kluczynski Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Paradigm z serii Premier brzmią bardzo fajnie, ale to już trochę więcej trzeba zapłacić, choć obecnie można je dostać w atrakcyjnej cenie. Model 700F kupisz już poniżej 6500zł za parę nówki z salonu. Choć wolałbym model 800F, ale to też zależy od wielkości pomieszczenia. Tych SE8000f nie słuchałem. A granie kolumn Paradigma to raczej nie jest spokojne, tu masz taki krótki opis z Audio modelu Premier 700F. Dynamiczne, rytmiczne, soczyste i detaliczne, ale bez napastliwości i wyostrzeń. Siła i wyrazistość w całym pasmie, bliski pierwszy plan, dokładne pozorne źródła. Odpisz, cytując
Recommended Posts