michaudio Napisano 18 października Napisano 18 października Jak kto woli... Jak komu pasuje, wedle uznania, na zdrowie 😀 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 20 października Napisano 20 października Dnia 18.10.2025 o 13:34, terracan1929 napisał: A czy do tego CXN100 jest jakiś pilot, czy wszytsko poprzez apkę? A z potencjalnych CNX100, Eversolo A6, Wiim ultra, który sprzęt jest warty polecenia? Z którym jest w obsłudze najmniej kłopotów i który gra "najzwyczajniej" ? CXN100 juz nie ma. CXN V2 miał. teraz sterujesz wszystkim przez apkę. W sumie troche rozumiem bo to samo robiłem właśnie z V2. Wszystkie sa warte polecenia. Żaden nie stwarza problemów. 1 Odpisz, cytując
CA AZUR Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu Przetestowałem ostatnio CA CXN 100 i powiem nie porwało mnie jeśli chodzi o jakość w porównaniu do mojej konfiguracji ( źródło TIDAL z TV + CA 851C jako DAC) A mam jeszcze pyatnko: żeby nie wydawać dużej kwoty na streamer, jaki będzie efekt jeśli użyłbym streamera np. Cambridge Audio Stream Magic 6 V2 i tego z kolei podłączę do w/w 851C, który ma lepszego DACa ? Próbował ktoś z Was w ten sposób, ma to sens? Odpisz, cytując
rajdek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, CA AZUR napisał: nie porwało mnie Możesz rozwinąć? Odpisz, cytując
CA AZUR Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, rajdek napisał: Możesz rozwinąć? źródło TIDAL z TV + CA 851C jako DAC grało lepiej, jaśniej w moim odczuciu do tego mocniejszy sygnał, głośniej Odpisz, cytując
rajdek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Pytanie co daje jaśniejszy dźwięk tv czy dac. Podłączałeś cxn cyfrowo i analogowo do pieca? Jak dac z 851 tak brzmi to idź w czysty transport. Odpisz, cytując
CA AZUR Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu odsłuchiwałem TIDALa z 2ch źródeł: 1. z tv po optyku do daca w 851C. 851 C podłączony przez XLR z 851A 2. z CXN 100 ( net do sieci kablem RJ) podłaczony do 851A przez XLR 1 opcja wydała się być lepsza. Potwierdziły to 3 z 4 osób, które były przy odsłuchu Transport - masz coś konkretnego na myśli? bo nie ukrywam, że chciałbym z CA. Odpisz, cytując
lpomis Napisano 52 minuty temu Napisano 52 minuty temu 1 godzinę temu, CA AZUR napisał: źródło TIDAL z TV + CA 851C jako DAC grało lepiej, jaśniej w moim odczuciu do tego mocniejszy sygnał, głośniej Może właśnie dlatego podobał się bardziej? Grał w końcu głośniej. Warto więc choć część odsłuchów porównawczych prowadzić z wyrównaną głośnością na dwóch urządzeniach. Odpisz, cytując
Recommended Posts