Kitek Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Cześć :). Jestem na etapie powolnego wykańczania mojego pokoju i zaczynam się rozglądać nad odpowiednim sprzętem. Pokój ma 18^m2, Zestaw będzie używany w 50% przy graniu konsolowym, 30% Netflix i inne VOD i 20% wydarzenia sportowe/muzyka. Zastanawiam się czy mając ok 8 tys na cały zestaw warto myśleć o dodatkowych głośnikach sufitowych (jest sufit podwieszany z karton-gipsu i mam przygotowaną w rezerwie instalacje pod te głośniki) czy lepiej zostać przy 5.1? Jestem całkowicie zielony w tym temacie, więc będę wdzięczny za wszelką pomoc. Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja bym wybrał opcję bez sufitowych atmosów w tym przedziale cenowym. Grunt to dobrze sobie rozplanować i odpowiednio umiejscowić głośniki. Konsola będzie najpierw wpięta do TV i później dźwięk do amplitunera? Czy może najpierw do amplitunera i później do TV? Odpisz, cytując
Recommended Posts