mwjw82 Napisano wczoraj o 17:05 Napisano wczoraj o 17:05 Witam serdecznie. Krótko i na temat: Dostałem stare, ale jare głośniki ze Szwecji. Problem jaki występuje obrazuje film(tak, nie mam obecnie stojaków:)): Prośba do szanownych forumowiczów o poradę. Co może być przyczyną awarii i jeśli to w ogóle możliwe to określenie przedziału cenowego w jakim da się uratować sprzęt. Dziękuję i pozdrawiam. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu No ewidentnie nie gra wysokotonowy. Szukaj zamiennika. Albo go wykręc i zobacz czy sie po prsotu nie odczepil. Odpisz, cytując
mwjw82 Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No ewidentnie nie gra wysokotonowy. Szukaj zamiennika. Albo go wykręc i zobacz czy sie po prsotu nie odczepil. Faktycznie, nie gra i niestety się nie odczepił. Dzięki za wskazówkę. Nie do naprawy? 1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał: No ewidentnie nie gra wysokotonowy. Szukaj zamiennika. Albo go wykręc i zobacz czy sie po prsotu nie odczepil. I pytanie czy wymiana głośnika(używany z przesyłką 100 zł) na pewno rozwiąże problem czy może jeszcze jakiś problem ze zwrotnicą. Odpisz, cytując
michaudio Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu To sprawdź głośniki na krzyż, wymontuj sprawny głośnik z drugiej kolumny i podłącz w miejsce niedziałającego. Jeśli zagra, to uszkodzony jest nieczynny głośnik, jeśli nie, to uszkodzona jest zwrotnica. 1 Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Kondensatory do wymiany . Zmień w obu głośnikach , aby trzymały jednakowe parametry Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 49 minut temu, michaudio napisał: To sprawdź głośniki na krzyż, wymontuj sprawny głośnik z drugiej kolumny i podłącz w miejsce niedziałającego. Jeśli zagra, to uszkodzony jest nieczynny głośnik, jeśli nie, to uszkodzona jest zwrotnica. Dokładnie tak 9 minut temu, maciek72 napisał: Kondensatory do wymiany . Ostatnia rzecz na którą bym tu patrzył Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Wymieniłem w swoich 704 i 70c3 . Zaczęły grać Odpisz, cytując
Recommended Posts