KrólKiczu Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Kolego @Lord79. Jeśli koniecznie chcesz iść w podłogówki, na jednym z portali aukcyjnych wystawione są audio physic classic 5. Nie znam podłogówek ale miałem monitory z tej serii i jeśli bas w nich jest zbliżony to myślę, że pod względem niskich tonów mogą się sprawdzić dużo lepiej niż Twoje obecne oberony. Ale tutaj warto, żeby wypowiedział się kolega Jarek @Kraft. Odpisz, cytując
Lord79 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, KrólKiczu napisał: Kolego @Lord79. Jeśli koniecznie chcesz iść w podłogówki, na jednym z portali aukcyjnych wystawione są audio physic classic 5. Nie znam podłogówek ale miałem monitory z tej serii i jeśli bas w nich jest zbliżony to myślę, że pod względem niskich tonów mogą się sprawdzić dużo lepiej niż Twoje obecne oberony. Ale tutaj warto, żeby wypowiedział się kolega Jarek @Kraft. A można prosić o linka do aukcji. Chętnie rzucę okiem. Odpisz, cytując
Recommended Posts