Jakubb2385 Napisano 2 listopada Napisano 2 listopada (edytowany) Witam.Mam do Was pytanie techniczne.Przesiadłem się jakiś czas temu z rp260 na rf7III.po miesiącu odsłuchów nie czuję większej różnicy po między tymi modelami.Co może być przyczyną ? Pokój 48m/2 posiada sporo mat wygłuszających testowałem już różne odległości i nic nie czuć tej mocy a nawet czasami wydaje się że rp260 ma więcej basu.słuchane na onkyo 9070. Edytowano 2 listopada przez Jakubb2385 Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ile ten wzmak ma mocy ? 75W ? Setki recenzji znajdziesz na YT, na forach, w opiniach w sklepach, głównie w USA. Wszyscy tam mówią że aby "otworzyć" muzycznie Rf-7mk3 potrzeba min 200W na kanał. Może tym tropem należy pójść. Ja jeszcze nie miałem RF, ale u mnie zmiana z Rp-260f na Rp-280f dała znaczacą różnicę. Z RF powinno być kilka razy lepiej. Edytowano 1 godzinę temu przez Arek_Gd Odpisz, cytując
Recommended Posts