Jakubb2385 Napisano 2 listopada Napisano 2 listopada (edytowany) Witam.Mam do Was pytanie techniczne.Przesiadłem się jakiś czas temu z rp260 na rf7III.po miesiącu odsłuchów nie czuję większej różnicy po między tymi modelami.Co może być przyczyną ? Pokój 48m/2 posiada sporo mat wygłuszających testowałem już różne odległości i nic nie czuć tej mocy a nawet czasami wydaje się że rp260 ma więcej basu.słuchane na onkyo 9070. Edytowano 2 listopada przez Jakubb2385 Odpisz, cytując
Arek_Gd Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowany) Ile ten wzmak ma mocy ? 75W ? Setki recenzji znajdziesz na YT, na forach, w opiniach w sklepach, głównie w USA. Wszyscy tam mówią że aby "otworzyć" muzycznie Rf-7mk3 potrzeba min 200W na kanał. Może tym tropem należy pójść. Ja jeszcze nie miałem RF, ale u mnie zmiana z Rp-260f na Rp-280f dała znaczacą różnicę. Z RF powinno być kilka razy lepiej. Edytowano 8 godzin temu przez Arek_Gd Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 56 minut temu Napisano 56 minut temu Wzmacniacz to jedno. Moim zdaniem ta seria Onkyo pasuje tak sobie do Klipsch. ale drugie pytanie, czy nie przesadziłeś z wytłumieniem całego pomieszczenia? Odpisz, cytując
Recommended Posts