Hanys82 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Witam, od ponad roku posiadam kino 5.1.2 Chciałbym w końcu je uporządkować do jednej serii tylko sam nie wiem do której. Czy iść w Klipsch reference czy może Teufel. Sprzęt to: Amplituner Denon AVR x4100w Głośniki: Fronty podstawkowe Klipsch reference R-51m Centralny Jamo Subwoofer JBL es150/230 Tył Jamo Sufit atmos Klipsch SLM 3400 Pomieszczenie ma Ok 18m² Odpisz, cytując
Q21 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Cześć A coś Ci nie pasuje w brzmieniu, że chcesz coś podmieniać, czy inna kwestia? Jak masz już Klipsche i lubisz ich granie, to szedłbym dalej w to No, może centralny z serii RP Odpisz, cytując
Hanys82 Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu Jak widać z opisu to mam misz/masz a chciałbym mieć wszystko z jednej serii, klipsch mi odpowiada i zastanawiałem się żeby fronty podmienić z obecnych r-51m na rp 600m II, a te r-51m dać na tył. Centralny zmienić z jamo na Klipsch rp 500c. Subwoofer bym zostawił bo daje rady:-) A druga opcja to, że zobaczyłem reklamę Teufel ultima 40 surround 5.1 set i cenowo nawet spoko. I się zastawiam czy w to iść, zmienić z klipsch na teufel. Odpisz, cytując
Saimons69 Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Centralny Klipsch to jak masz miejsce to może rp404c, można i większy, ale 404c jest już okek Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu @Hanys82 Twój pomysł na upgrade Klipscha i wrzucenie R na surround ma sens. Odpisz, cytując
Hanys82 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Saimons69 napisał: Centralny Klipsch to jak masz miejsce to może rp404c, można i większy, ale 404c jest już okek Rp404c troszkę za duży, albo rp500c lub r50c Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Hanys82 napisał: Jak widać z opisu to mam misz/masz a chciałbym mieć wszystko z jednej serii, klipsch mi odpowiada i zastanawiałem się żeby fronty podmienić z obecnych r-51m na rp 600m II, a te r-51m dać na tył. Centralny zmienić z jamo na Klipsch rp 500c. Subwoofer bym zostawił bo daje rady:-) Dobry kierunek. Dużo lepszy niż Teufel. Odpisz, cytując
Recommended Posts