Hanys82 Napisano 14 grudnia Autor Napisano 14 grudnia Tak tylko seria subwoofer RP to duże konstrukcje. Spl-120 to tak max co mi pasuje. Odpisz, cytując
lalka Napisano 14 grudnia Napisano 14 grudnia 51 minut temu, Hanys82 napisał: Tak tylko seria subwoofer RP to duże konstrukcje. Spl-120 to tak max co mi pasuje. Jak wolisz. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Poniedziałek o 09:24 Napisano Poniedziałek o 09:24 SPL-120 nowego już może być trudno dostać. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Wtorek o 07:09 Napisano Wtorek o 07:09 Nie, jest go jeszcze sporo https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/kina-domowe/subwoofery/subwoofer-klipsch-spl-120-czarny Odpisz, cytując
Hanys82 Napisano Wtorek o 08:23 Autor Napisano Wtorek o 08:23 No i chyba w media go zamówię. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 09:54 Napisano Wtorek o 09:54 O proszę, u nas też nawet jeszcze jest Musiałem przegapić moment, gdy wrócił, bo bardzo długo go nie było. @Hanys82 w razie czego zapraszam na wycenę tego suba Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Środa o 06:57 Napisano Środa o 06:57 Zapytaj o cenęw Q21 zobaczysz ile zrobią. w Mediaexpert warto poczekać znowu na promkę w stylu raty i 3 nie płacisz. Myslę że po świętach się zacznie ścinanie cen. Odpisz, cytując
Hanys82 Napisano Środa o 07:00 Autor Napisano Środa o 07:00 Już wysłałem zapytanie o promke:-) Może uda się coś załatwić do świąt:-) 2 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Czwartek o 07:06 Napisano Czwartek o 07:06 Pewnie że lepiej mieć na święta Trzymam kciuki żebyście się dogadali. Odpisz, cytując
Recommended Posts