Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Czasami takie pytania z doo... .. Rozumiem że ktoś niedoświadczony, ale może trochę poczytać, pierwsze posty itp. Skąd ktoś ma wiedzieć jaki dźwięk będzie Ci odpowiadał. Propozycji może być kilkanaście, kilkadziesiąt a żadna nie przypadnie ci do gustu w połączeniu z resztą toru, pomieszczeniem, gustem. 

Napisano
8 godzin temu, Diakon76 napisał:

Dzień dobry. Chciałbym prosić o polecenie konkretnych modeli głośników pasywnych do 1300zł. W połączeniu z wzmacniaczem SMSL RAW-HA1, oraz odtwarzaczem CD SMSL PL150. Dzięki za podpowiedzi.

Witam 

Zbyt mało informacji żeby cokolwiek napisać! 

U mnie SMSL Q5 PRO dobrze grał z kolumnami ELAC po zmianie na inne paczki było jeszcze lepiej 😉 a te inne to USHER S 520 .

Napisano
6 godzin temu, Maciej H napisał:

Nowe czy używane ? 

Witam tylko nowe a kwota na zakup wzrasta do 1700zł , dzięki i pozdrawiam 

Pokój 20m

7 minut temu, Diakon76 napisał:

Pokój 20m

Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany więc nadmienię że powyższy wzmacniacz już jest jak i odtwarzaczem CD. Brakuje tylko głośników do kwoty 1700zł.

13 minut temu, Diakon76 napisał:

Pokój 20m

Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany więc nadmienię że powyższy wzmacniacz już jest jak i odtwarzaczem CD. Brakuje tylko głośników do kwoty 1700zł.

Dodam że tylko głośniki półkowe.

Napisano
54 minuty temu, Diakon76 napisał:

Dodam że tylko głośniki półkowe.

Czyli pewnie trafią na jakąś komodę albo i półkę. Ile będą miały przestrzeni na meblu,tzn. jaka jest głębokość szafki/ półki? Jaki planujesz rozstaw głośników?