Diakon76 Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Dzień dobry. Chciałbym prosić o polecenie konkretnych modeli głośników pasywnych do 1300zł. W połączeniu z wzmacniaczem SMSL RAW-HA1, oraz odtwarzaczem CD SMSL PL150. Dzięki za podpowiedzi. Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, Maciej H napisał: Nowe czy używane ? Warto byłoby jeszcze zapytać na ilu metrach ma to grać. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Czasami takie pytania z doo... .. Rozumiem że ktoś niedoświadczony, ale może trochę poczytać, pierwsze posty itp. Skąd ktoś ma wiedzieć jaki dźwięk będzie Ci odpowiadał. Propozycji może być kilkanaście, kilkadziesiąt a żadna nie przypadnie ci do gustu w połączeniu z resztą toru, pomieszczeniem, gustem. 1 Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 8 godzin temu, Diakon76 napisał: Dzień dobry. Chciałbym prosić o polecenie konkretnych modeli głośników pasywnych do 1300zł. W połączeniu z wzmacniaczem SMSL RAW-HA1, oraz odtwarzaczem CD SMSL PL150. Dzięki za podpowiedzi. Witam Zbyt mało informacji żeby cokolwiek napisać! U mnie SMSL Q5 PRO dobrze grał z kolumnami ELAC po zmianie na inne paczki było jeszcze lepiej 😉 a te inne to USHER S 520 . Odpisz, cytując
Diakon76 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Maciej H napisał: Nowe czy używane ? Witam tylko nowe a kwota na zakup wzrasta do 1700zł , dzięki i pozdrawiam Pokój 20m 7 minut temu, Diakon76 napisał: Witam tylko nowe a kwota na zakup wzrasta do 1700zł , dzięki i pozdrawiam Pokój 20m Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany więc nadmienię że powyższy wzmacniacz już jest jak i odtwarzaczem CD. Brakuje tylko głośników do kwoty 1700zł. 13 minut temu, Diakon76 napisał: Witam tylko nowe a kwota na zakup wzrasta do 1700zł , dzięki i pozdrawiam Pokój 20m Nie wiem czy zostałem dobrze zrozumiany więc nadmienię że powyższy wzmacniacz już jest jak i odtwarzaczem CD. Brakuje tylko głośników do kwoty 1700zł. Dodam że tylko głośniki półkowe. Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 12 minut temu Napisano 12 minut temu 54 minuty temu, Diakon76 napisał: Dodam że tylko głośniki półkowe. Czyli pewnie trafią na jakąś komodę albo i półkę. Ile będą miały przestrzeni na meblu,tzn. jaka jest głębokość szafki/ półki? Jaki planujesz rozstaw głośników? Odpisz, cytując
Recommended Posts