jabol4 Napisano Czwartek o 21:04 Napisano Czwartek o 21:04 Witam, koleżanki i koledzy poszukuję wzmacniacza stereo, którego mogę podpiąć pod amplituner AV jako końcówkę mocy ( tak aby muzyki słuchać z wykorzystaniem sekcji wzmacniacza ). Zależy mi aby dźwięk był jak najbardziej zbliżony do Quad Vena. Podobno NAD C388 lub C399 pasował by w mój gust ( może jest ktoś z KRK lub okolic kto posiada ten sprzęt ). Chętnie wysłuchał bym waszych rad, bo już kilkakrotnie bardzo mi pomogliście Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 08:53 Napisano Piątek o 08:53 Cześć Pod jakie kolumny poszukujesz i w jakim budżecie? Odpisz, cytując
jabol4 Napisano Piątek o 09:57 Autor Napisano Piątek o 09:57 MonitorAudio Bronze 500 6G. Budżet max 7k Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 17:46 Napisano Piątek o 17:46 W takim razie na pewno sprawdziłbym Audiolaba 7000A, Atolla IN100 oraz Musical Fidelity M5si. Wszystkie są względnie zbliżone do Quada, ale chyba najbardziej będzie Musical Atoll będzie bardziej dynamiczny i żywszy, a Audiolab bardziej otwarty i z większym naciskiem na wyższą średnicę Odpisz, cytując
jabol4 Napisano Piątek o 18:30 Autor Napisano Piątek o 18:30 Audiolaba odrzucam bo wybitnie mi nie leży jego dźwięk. Odpisz, cytując
burz Napisano Piątek o 19:24 Napisano Piątek o 19:24 (edytowany) W tym budżecie kupisz Atolla IN200evo, którego mam i polecam. Edytowano Piątek o 19:25 przez burz Odpisz, cytując
Bogusz Ratajczak Napisano Piątek o 19:37 Napisano Piątek o 19:37 Tak nieśmiało zaproponuję Roksana K3, ostatnio trochę zapomnianego na forum 😉. Odpisz, cytując
Recommended Posts