jabol4 Napisano 13 listopada Napisano 13 listopada Witam, koleżanki i koledzy poszukuję wzmacniacza stereo, którego mogę podpiąć pod amplituner AV jako końcówkę mocy ( tak aby muzyki słuchać z wykorzystaniem sekcji wzmacniacza ). Zależy mi aby dźwięk był jak najbardziej zbliżony do Quad Vena. Podobno NAD C388 lub C399 pasował by w mój gust ( może jest ktoś z KRK lub okolic kto posiada ten sprzęt ). Chętnie wysłuchał bym waszych rad, bo już kilkakrotnie bardzo mi pomogliście Odpisz, cytując
Q21 Napisano 14 listopada Napisano 14 listopada Cześć Pod jakie kolumny poszukujesz i w jakim budżecie? Odpisz, cytując
jabol4 Napisano 14 listopada Autor Napisano 14 listopada MonitorAudio Bronze 500 6G. Budżet max 7k Odpisz, cytując
Q21 Napisano 14 listopada Napisano 14 listopada W takim razie na pewno sprawdziłbym Audiolaba 7000A, Atolla IN100 oraz Musical Fidelity M5si. Wszystkie są względnie zbliżone do Quada, ale chyba najbardziej będzie Musical Atoll będzie bardziej dynamiczny i żywszy, a Audiolab bardziej otwarty i z większym naciskiem na wyższą średnicę Odpisz, cytując
jabol4 Napisano 14 listopada Autor Napisano 14 listopada Audiolaba odrzucam bo wybitnie mi nie leży jego dźwięk. Odpisz, cytując
burz Napisano 14 listopada Napisano 14 listopada (edytowany) W tym budżecie kupisz Atolla IN200evo, którego mam i polecam. Edytowano 14 listopada przez burz Odpisz, cytując
Bogusz Ratajczak Napisano 14 listopada Napisano 14 listopada Tak nieśmiało zaproponuję Roksana K3, ostatnio trochę zapomnianego na forum 😉. Odpisz, cytując
Recommended Posts