KMeleon Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Witam, aktualnie posiadam do odtwarzania muzyki i oglądania filmów soundbar JBL bar 1000 i generalnie uważam że całkiem dobrze gra ,ale gdzie bym nie czytał to wszyscy wypowiadają się negatywne na temat w ogóle soundbarów że mimo najnowszych technologii dolby atmos podłączenia eARC itp nigdy nie będą grać jak najzwyklejszy zestaw stereo i wciąż siedzi mi to gdzieś z tyłu głowy. Pytanie czy ma to sens i czy jest w ogóle możliwość zakupu/złożenia zestawu np. stereo za kwotę mojego soundbara czyli ok.4000zl. Może być to używany sprzęt. Nie za bardzo znam się na tym ,dlatego może ktoś bardziej doświadczony pomógł by mi z tym.. Miejsce odsłuchu to salon 26m2, pomieszczenie ma kształt prostokąta. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Cześć Czy rozważałeś może zestawy aktywne? Warto byłoby sprawdzić np. KEF Coda W. Zapowiadają się po prostu na aktywne Q3 Meta, które będą fajnie wyposażone (pre gramofonowe, HDMI ARC). Z opcji pasywnych będzie mniej opcji, ale warto spojrzeć na WiiM Amp i kolumny z tego filmu: W razie czego zapraszam do kontaktu i na odsłuchy Odpisz, cytując
KMeleon Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Patrzyłem na zestawy z lat 80/90 Mam na oku Aiwa MX-Z95M z głośnikami aiwa SX z95 w stanie Perfekt. Czy warto się tym zainteresować? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 41 minut temu Napisano 41 minut temu Kolego @KMeleon a masz gdzie "postawić" zestaw stereo? Odpisz, cytując
KMeleon Napisano 19 minut temu Autor Napisano 19 minut temu (edytowany) @KrólKiczuTak, mogę wygospodarować dosyć sporo miejsca na kolumny oraz nawet "szafeczke" ze wszystkimi "modułami". 🙂👍 Edytowano 18 minut temu przez KMeleon Odpisz, cytując
Recommended Posts