Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam Serdecznie

Mam pytanie odnośnie Denona AVR-X2800H dab którego ostatnio zamówiłem. Czy to dobry wybór ? Wiem ostatnio Denon wypuścił jego następcę 2850H ale bez radia, czytałem nawet test na Audio, ale stwierdzam że zmiany są tylko kosmetyczne. Czy aby ?. Zależało mi na radiu więc wybór pad na 2800h dab. Nie uśmiecha mi się wydawać 2.000,00 pln na tuner radiowy z dab+. W jednym sklepie proponowano mi nawet aplituner Onkyo 6100 z dab  ale nie jestem jakoś przekonany. Trochę mam zagwostkę bo czy nie lepiej było wziąźć tego Denona 2850H i dokupić osobno tuner radiowy z dab+. Wiem że, znajdą się nawet tacy którzy będą obstawać przy Onkyo 6100 ale ja jakoś wolę Denona. Zresztą mam teraz Denona AVR-X1700H zradiem FM ale bez dab+ i skompo wejściami analogowymi a trochę mi sprzętów przybyło.

Napisano

Dziękuję za odpowiedź też myślałem o 4800h ale jak na mój pokój to 2800h wystarczy zresztą nie chce wszystkiego zmieniać kolumny i subwoofer mają zostać, zresztą grają całkiem nieźle jak na Pylon Pearl 25 i subwoofer Klipsch R- 120 SW. Pozdrawiam.