bobasse Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu Witam serdecznie, Niestety miałem pecha podczas zamówienia wymarzonego stereo (Marantz PM 7000N i Heco Aurora 700) i po złożeniu zamówienia okazało się, że ww. kolumny są już niedostępne. Problem w tym, że zamówienie zostało złożone z płatnością ratalną i bardzo nie chciałbym tego odkręcać, bo w mojej sytuacji jest to skomplikowane. Do meritum: Moglibyście podpowiedzieć, które kolumny podłogowe w niżej podlinkowanym sklepie, w cenie 330-450E za sztukę, grałyby fajnie z Marantzem PM 7000N. https://www.elektrowelt24.eu/shop/Lautsprecher/Standlautsprecher:::11_21.html Preferowane brzmienie w kształcie litery V, dobry bas i góra, słuchane wezystko po kolei z dużą dozą muzyki elektronicznej, ale i rock, pop, itp. Z góry ogromnie dziękuję. Odpisz, cytując
bobasse Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu Sprzedający zaproponował mi w rozsądnych (dla mnie) pieniądzach takie kolumny: Dali Oberon 5 Elac Debut F6.3 Klipsch R 600 F Oraz ja sam popatrzyłem trochę i w oko wpadł mi Magnat Signature 507 i chyba to byłby mój faworyt, jak myślicie? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Z tych co wymieniłeś to ELACI ale one nie grają Vką. Może właśnie Signatur 507 albo wyprzedawane Bronze 500. Mają je jeszcze? Odpisz, cytując
bobasse Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Nie, niestety Monitor Audio nie mają już. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, a nowszych Heco Aurora XT 700 nie mają? Omawiamy je w tym filmie: Odpisz, cytując
bobasse Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Cześć, dzięki za odpowiedź. Na Heco Aurora XT 700 też dostałem ofertę ale o 340E droższą niż Aurora 700. I nie sądzę, by XT było warte takiej dopłaty... W grę wchodzi też Victa Elite 702, może te byłyby trafione? Magnat Signature 507 jednak odpada, wyprzedany 🤦 Odpisz, cytując
Recommended Posts