PanKlor Napisano 26 minut temu Napisano 26 minut temu To nie tak, ze svs sb3000 to jedyne rozwiazanie. Po prostu w tej cenie jest całkiem ok a dodatkowo svs ma niezła reputację jeżeli chodzi o customer service. Przewody RCA do subow - kup cokolwiek dedykowanego. Długości nie mają znaczenia, że tak powiem. Nie wiem czego dotyczył Twoj znak zapytania. Napisałem, ze na 16 stronie instrukcji masz informacje nt. podłączenia subwooferow. Zanim sie napalisz na ogladanie pomy o REW i UMIK1 oraz miejscach gdzie bedziesz mógł te suby ustawić. To nie jest tak, ze wstawisz 2 subwoofery gdzie popadnie i od razu bedzie super (moze byc ale nie musi). 1 Odpisz, cytując
wssok2 Napisano 4 minuty temu Autor Napisano 4 minuty temu 1 godzinę temu, PanKlor napisał: Jak nie masz innej opcji to tak. Trzeba jednak mieć amplituner ktory sobie z tym poradzi (niezależne wyjscia suba I odpowiednią korekcja). Zyskasz jakies konkretne częstotliwości kosztem innych. Lepiej nie bedzie bo nie usłyszysz tego co wycina pomieszczenie. Dlatego uzywa sie wiecej niz 1 suba. Jak stać Cie na 2 wieksze sb4000 albo svsy ultra to moze byc lepiej ale dużo drożej. I w takiej sytuacji wolałbym 3 albo 4 sb3000. Strona 16 instrukcji .... No amplituner to już wiadomo jaki mam. Czy sobie poradzi to już wy lepiej wiecie ode mnie. Więc możecie pomóc i podpowiedzieć czy sobie AMP. poradzi. Jeszcze podpytam o kabelki jakieś konkretne czy po prostu wziąć z marketu co mają. ? 23 minuty temu, PanKlor napisał: To nie tak, ze svs sb3000 to jedyne rozwiazanie. Po prostu w tej cenie jest całkiem ok a dodatkowo svs ma niezła reputację jeżeli chodzi o customer service. Przewody RCA do subow - kup cokolwiek dedykowanego. Długości nie mają znaczenia, że tak powiem. Nie wiem czego dotyczył Twoj znak zapytania. Napisałem, ze na 16 stronie instrukcji masz informacje nt. podłączenia subwooferow. Zanim sie napalisz na ogladanie pomy o REW i UMIK1 oraz miejscach gdzie bedziesz mógł te suby ustawić. To nie jest tak, ze wstawisz 2 subwoofery gdzie popadnie i od razu bedzie super (moze byc ale nie musi). Hmm. Znak zapytania był do tego czy mój amplituner sobie poradzi z tą korekcją i ewentualnym przesyłam sygnału bez kabla. Co do lokalizacji to powiem szczerze nie mam pomysłu na drugi obecnie. Co do zakupów to chciałbym jak się da w ten weekend ogarnąć sprawę . Odpisz, cytując
Recommended Posts