Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzięki Zdecydowałem się na svs sb 1000 pro. Na ten rok już chyba wystarczy zakupów. Całe szczęście, że nowy rok już blisko. Kto wie może wymyślę jakąś drugą strefę w pokoju dziecka, żeby mu włączać słuchowiska przez net radio. Aplikacja music cast jest bardzo fajna. Zastanawiam się nad opcją kupienia głośników bezprzewodowych, które można przenieść do innego pokoju, a jak trzeba było do kina w salonie. Ale to tak narazie hipotetycznie. 

Napisano

Temat na później, ale nie wiem czy będzie sens kombinować. Póki co stosujecie jakieś wentylatory do amplitunera? Leży na szafce, nieograniczony z boków i z góry, mimo to jest ciepły. Może lepiej jakąś wentylację zastosować?

Napisano
17 godzin temu, Rom Son napisał:

Z czego co widzę to music cast 20 mają tylko zasilanie sieciowe, czyli lipa- odpadają.

A jakie chciałeś?

10 godzin temu, Rom Son napisał:

Póki co stosujecie jakieś wentylatory do amplitunera? Leży na szafce, nieograniczony z boków i z góry, mimo to jest ciepły. Może lepiej jakąś wentylację zastosować?

Miałem, polecam.

Przedłuża żywotność sprzetu. 

Napisano

Takie z wbudowaną baterią, żeby łatwo przenieść so pokoju dziecka, wziąć ze sobą do pracy, gdyż często jeżdżę różnymi autami z bardzo słabymi audio oraz dodatkowe kable to zawsze dodatkowe kable, im mniej tym lepiej.

Wrzucisz jakiegoś pomysła jakie wentylatory najlepiej kupić.

Napisano
23 godziny temu, Rom Son napisał:

Takie z wbudowaną baterią, żeby łatwo przenieść so pokoju dziecka, wziąć ze sobą do pracy, gdyż często jeżdżę różnymi autami z bardzo słabymi audio oraz dodatkowe kable to zawsze dodatkowe kable, im mniej tym lepiej.

Wrzucisz jakiegoś pomysła jakie wentylatory najlepiej kupić.

No to nie będzie pracować wtedy w kinie domowym. 

Z wentylatorów ja korzystałem z czegoś takiego

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/chlodzenie/wentylator-be-quiet-pure-wings-3-pwm-bl105

tylko chyba starszy model. 

Napisano

Rozumiem, że to jest wentylator do zamontowania wewnątrz obudowy? A jakaś ciekawa opcja zewnętrzna zasilana z usb, tak jak np. podstawki pod laptopy?

Ps. Subwoofer gra pięknie, tego brakowało.