mariokoper711 Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Witam, co sądzicie o nowej serii Onkyo Icon. Mnie się bardzo podoba, jestem zainteresowany kupnem. Czytałem materiały na stronie producenta i zastanawiam się dlaczego w instrukcji obsługi wzmacniacza M-80 w danych na rynek japoński i amerykański podana jest moc 2 x 130W przy 8 omach a na rynek europejski 2 x 140W ale przy 4 omach. W arkuszu specyfikacji znowu inaczej bo 150W przy 8 omach i 200W przy 4 omach. Takie tez dane są na stronach polskich sprzedawców. Czy to sie ze sobą nie kłóci? Odpisz, cytując
JacekWoy Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu Mi się wizualnie mega podoba ale nie mam pojęcia jak to brzmi. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 14 godzin temu, mariokoper711 napisał: Witam, co sądzicie o nowej serii Onkyo Icon. Mnie się bardzo podoba, jestem zainteresowany kupnem. Czytałem materiały na stronie producenta i zastanawiam się dlaczego w instrukcji obsługi wzmacniacza M-80 w danych na rynek japoński i amerykański podana jest moc 2 x 130W przy 8 omach a na rynek europejski 2 x 140W ale przy 4 omach. W arkuszu specyfikacji znowu inaczej bo 150W przy 8 omach i 200W przy 4 omach. Takie tez dane są na stronach polskich sprzedawców. Czy to sie ze sobą nie kłóci? Podane przy innych zniekształceniach. Odpisz, cytując
mariokoper711 Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Dziękuję za wytłumaczenie. Zapytam jeszcze bo z tego co zrozumiałem to ten przedwzmacniacz nie ma mozliwosci odtwarzania radia internetowego? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu Nie widzę nigdzie wzmianek o radiu, więc najpewniej nie ma Gdybyś był zainteresowany odsłuchem - zapraszam do kontaktu Odpisz, cytując
Marek Bodecki Napisano 36 minut temu Napisano 36 minut temu (edytowany) Na stronie Onkyo jest informacja, że jest, obsługuje TuneIn (przynajmniej A-50): „Seamlessly hardwire or cast your content from: Spotify connect, TIDAL connect, qobuz connect, Amazon Music, Qplay, TuneIn, AirPlay 2, Chromecast, Roon Ready” https://onkyo.com/emea/home-audio-2/amplifiers/a-50-network-integrated-amplifier P-80 także. Edytowano 35 minut temu przez Marek Bodecki Odpisz, cytując
Recommended Posts