Gumowe Ucho Napisano Wtorek o 10:25 Napisano Wtorek o 10:25 Identyczne Side/back surroundy w 7.1.4 we współpracy z frontami ELAC. Ktos słuchał On-Walli tej firmy? W Polsce chyba niedostępne. Chciałbym możliwie bezkompromisowe rozwiązanie jednak jeżeli przy odcięciu 80Hz nie będzie różnicy a możliwości „stereowych” standardowego Debuta i tak sie nie wykorzysta… - byłoby idealne rozwiązanie. Jednak standardowy też kusi ceną. Odpisz, cytując
Q21 Napisano Wtorek o 16:04 Napisano Wtorek o 16:04 Cześć Nie miałem styczności z tymi on-wallami, ale pamiętaj, że surround nie musi być z tej samej serii, co front Rozważasz rozwiązania z innych firm? Odpisz, cytując
Gumowe Ucho Napisano wczoraj o 00:12 Autor Napisano wczoraj o 00:12 8 godzin temu, Q21 napisał: Cześć Nie miałem styczności z tymi on-wallami, ale pamiętaj, że surround nie musi być z tej samej serii, co front Rozważasz rozwiązania z innych firm? Rozważam:) jednak ELAC Debut wydawał mi się super stosunkiem ceny do jakości. Myślałem też o surroundach Debut a frontach z serii Uni-fi, ale obawiam się czy ampli je dobrze zasili (najpewniej będzie Pioneer LX505). Odpisz, cytując
Q21 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 8 godzin temu, Gumowe Ucho napisał: Myślałem też o surroundach Debut a frontach z serii Uni-fi, ale obawiam się czy ampli je dobrze zasili (najpewniej będzie Pioneer LX505). Moim zdaniem nie będzie problemu Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu oni je chyba dosc szybko wycofali. Były Polsce chwile. Ale też nie słuchałem. Dziwnie duże były względem przetowrników. Do ELACa możesz smiało podłączyć Heco Ambient. Nie będzie różnicy w dzwieku i jakiegoś negatywnego zestawienia. Odpisz, cytując
Recommended Posts