k. s.m. Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu hej, Czy ktos na podstawie wlasnych doswiadczen odsluchowych moze napisac, ktore z tej pary glosnikow sa bardziej warte kupna? Podoba mi sie ich vintage look, cenowo tez sie mieszcza w zakresie ceny, ktora mi pasuje. dziekuje Odpisz, cytując
Q21 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Cześć Najlepiej byłoby odsłuchać samemu i je porównać Jeden wybierze Wilsony, drugi Utahy Odpisz, cytując
k. s.m. Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Oczywiscie, ze tak, ale najpierw sie odwoluje do tych, co porownywali, bo moze te Wilsony to bubel. Sa wyjatkowo tanie, i nigdzie nie mozna znalezc zadnych informacji/opinii na ich temat. A o Utah juz czytalem w niejednym miejscu, ze oferuja bardzo duzo jak na swoja cene. Odpisz, cytując
bulbulator1 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Do rozważań możesz sobie dorzucić jeszcze eltax mtr 1959. Btw. Ten Wilson to chyba mimo wszystko kolumna podstawkowa, masz gdzie/na czym ją postawić? Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 48 minut temu Napisano 48 minut temu 10 godzin temu, k. s.m. napisał: hej, Czy ktos na podstawie wlasnych doswiadczen odsluchowych moze napisac, ktore z tej pary glosnikow sa bardziej warte kupna? Podoba mi sie ich vintage look, cenowo tez sie mieszcza w zakresie ceny, ktora mi pasuje. dziekuje Cześć Utah 5 to bardzo fajna kolumna. Nie jest droga, a ma do zaoferowania wiele. Jeśli lubisz niski dół, ale nie złej jakości, granie z dużą skalą i spokojną górą. To zachęcamy gorąco do testów Odpisz, cytując
Recommended Posts