Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

hej,

Czy ktos na podstawie wlasnych doswiadczen odsluchowych moze napisac, ktore z tej pary glosnikow sa bardziej warte kupna?

Podoba mi sie ich vintage look, cenowo tez sie mieszcza w zakresie ceny, ktora mi pasuje. 

dziekuje

Napisano

Oczywiscie, ze tak, ale najpierw sie odwoluje do tych, co porownywali, bo moze te Wilsony to bubel. Sa wyjatkowo tanie, i nigdzie nie mozna znalezc zadnych informacji/opinii na ich temat. A o Utah juz czytalem w niejednym miejscu, ze oferuja bardzo duzo jak na swoja cene.

Napisano
10 godzin temu, k. s.m. napisał:

hej,

Czy ktos na podstawie wlasnych doswiadczen odsluchowych moze napisac, ktore z tej pary glosnikow sa bardziej warte kupna?

Podoba mi sie ich vintage look, cenowo tez sie mieszcza w zakresie ceny, ktora mi pasuje. 

dziekuje

Cześć

Utah 5 to bardzo fajna kolumna. Nie jest droga, a ma do zaoferowania wiele. Jeśli lubisz niski dół, ale nie złej jakości, granie z dużą skalą i spokojną górą.

To zachęcamy gorąco do testów :)

Napisano

To sa produkty rodzimych dystrybutorów, produkowane w chinach. Czy tanie? Chyba dobrze że tak mówisz.

Do listy możesz jeszcze dopisać Taga TH15. Albo one wystepują z chinskim logo i sa nawet tańsze ale to już prywatny import.

Albo Magnat Tranplus 1500. Bardzo fajne kolumny tylko dobra elektornikę potrzebują za zachowanie pewnej odegłości od słuchacza. 

Napisano

Taga fajna, tylko nawet na promce kosztuje ponad 4 tysie para.., a to juz, znaczaco wiecej. Wilson za pare, w promocji teraz widze  ze jest za 1800, to  spora roznica, tylko jakos malo w ogole mozna znalezc o tej kolumnie. Transpuls 1500 ladna, ale droga, bardziej myslalem o transpuls 1000, ale one z kolei sa juz nie do kupienia w parze.

Napisano

Sluchalem ostatnio np Phoebe 3 i jakichs hyperionow, chyba to byla 3. Fajnie graly, ale je mozna kupic raptem za ok 1500zl. I sie po prostu zastanawiam, czy doplacic do takich utah 5, albo Classicow i miec nowe, ale vintage, czy lepiej nie bedzie.