Murarzmirek12 Napisano Czwartek o 22:40 Napisano Czwartek o 22:40 Czołem, chciałbym zbudować zestaw kina domowego 5.1/7.1 z przednimi kolumnami canton reference 7k. polecicie mi odpowiedni amplituner ? Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano wczoraj o 06:35 Napisano wczoraj o 06:35 Arcam AVR31, Może coś z Storm Audio? JBL Synthesis, McIntosh MHT300 Odpisz, cytując
RoRo Napisano wczoraj o 13:25 Napisano wczoraj o 13:25 14 godzin temu, Murarzmirek12 napisał: ...polecicie mi odpowiedni amplituner ? Ile chcesz przeznaczyć na amplituner? Masz już wszystkie kolumny-czy tylko fronty Reference 7k? To ma być tylko pod kino, czy również do stereo? Podaj więcej szczegółów-zgodnie z wątkiem "Pierwsze posty". Pozdrawiam Odpisz, cytując
Murarzmirek12 Napisano 7 minut temu Autor Napisano 7 minut temu Wczoraj na black friday kupiłem amplituner marantz cinema 40 (uwielbiam dźwięk marantza w obecnie posiadanym strero)- polecili mi taki w sklepie z nagłośnieniem. Teraz się zastanawiam, bo poczytałem sobie, że ma moc wyjściową 125W/ 8ohm i 165W/ 6ohm, a frontowe reference 7k mają moc nominalna 170W - więc czy amplituner będzie kompatybilny ? Kompletuję cały sprzęt do kina domowego - na dzisiaj nie mam nic poza frontami i amplitunerem. Chętnie posłucham czym mogę dopełnić mój zestaw. Salon 7,2 x 5,5 m I stereo i kino domowe pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts