monika sz Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) Witajcie to po raz drugi ja. Poszukiwania zawięziły się do kolumn Heco aurora 300 Dali Oberon 3 Odtwarzacze typu wszystko w jednym Marantz 612 Denon n ceol 12 Magnat 400 Taga Harmony 1500CD I teraz mam pytania. W opiniach o Marantz 612 wyczytałam że zrywa wifi że przerywa tidala ??? Nie wiem czy wieżyc I nie wiem co wybrać z tych odtwarzaczy? Czy może kupić jakiś inny bez CD ? Bo w sumie jakość płyt które udaje mi się kupić to kaszana już muzyka z tidala jest sporo lepsza i tak myślę że kupić jakiś amplituner bez cd i te kolumny. Ten sprzęt ma stać w sypialni w takim pokoiku do wszystkiego ale potencjał mam bo pokoik dobrze wygłuszony od odbić bo wszystko wszędzie jest po kątach a droga dźwięku od kolumn do uszu nic nie zakłóca PS bardzo zależy mi na radiu internetowym aby puszczać sobie Jazz z radia Co robić? Edytowano 2 godziny temu przez monika sz Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu Czemu akurat te dwa monitory wybrałeś ? Odpisz, cytując
Recommended Posts