Arek83 Napisano Piątek o 09:41 Napisano Piątek o 09:41 Mam pytanie, czy według Was lepiej zagra w stereo w podobnej cenie Marantz Cinema 40 czy Marantz Cinema 50 + Dirac? czy faktycznie Dirac jest dużo lepszy niż kalibracja wbudowana w Marantz? Odpisz, cytując
maciek72 Napisano Piątek o 09:44 Napisano Piątek o 09:44 To zależy od akustyki Twojego pomieszczenia. Foty proszę Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 17:17 Napisano Piątek o 17:17 Cześć Ogółem Marantz 40 zagra sporo lepiej, ale jak będzie akurat u Ciebie? To już kwestia akustyki. Warto podrzucić zdjęcia Napisz też, jaki masz zestaw kolumn obecnie. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano Piątek o 22:13 Napisano Piątek o 22:13 12 godzin temu, Arek83 napisał: Mam pytanie, czy według Was lepiej zagra w stereo w podobnej cenie Marantz Cinema 40 czy Marantz Cinema 50 + Dirac? czy faktycznie Dirac jest dużo lepszy niż kalibracja wbudowana w Marantz? Sam Dirac potrafi bardzo dużo, ale warto zaznaczyć że jest kilka poziomów tego udogodnienia, zerknij: https://www.tophifi.pl/marki/dirac.html Odpisz, cytując
Recommended Posts