Rafal Wdo Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu dali oberon 3 czy elac debut 3.0 b6.3 do wzmacniacza klasy D aiyima a80? Ktoś może ma i się wypowie? Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Nie sądzę żeby ktoś miał choćby jedno z tych połączeń. A jeśli już pytasz, warto byłoby zaznaczyć na jakim dźwięku Ci zależy. Na jakim metrażu ma to grać i jak ma być ustawione. Takie podstawy na początek. 2 Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 3 godziny temu Autor Napisano 3 godziny temu (edytowany) Żeby było bliskie oryginalnej scenie dźwiękowej ale też żeby można poczuć niskie tony . Pokój 12m2 prostokąt rozstaw kolumn 2m. Możliwie jak najbliżej ściany ale jak jest nas reflex z tyłu to powinien być odstęp więc z tym może być gorzej. Odsłuch 3 ma od na wysokości 80cm Edytowano 3 godziny temu przez Rafal Wdo Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Indiana Line Diva 3 , masz na OLX . Bardzo dobre monitory. Polecam Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Diva jest nowsza , ciekawsza od Tesi Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Jest droższa. Ale pytanie czy bada będzie dobry . Jest plus za bas reflex z przodu Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Grają jak monitory za 5k Słyszałem je kilkukrotnie i zawsze robiły ogromne wrażenie. Bardzo niedoceniane . A szkoda . Basik jest namacalny nie pukający i nie dudniący . Polecam z czystym sumieniem Odpisz, cytując
KWF Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W innym wątku piszesz, że masz budżet 500zł. Następnie zakładasz wątek o kolumny 5 x przekraczające założony budżet. A teraz zastanawiasz się na takimi z ceną w połowie tego zakresu. Nie masz sprecyzowanych oczekiwań, a my za Ciebie nie wybierzemy. Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, maciek72 napisał: Grają jak monitory za 5k Słyszałem je kilkukrotnie i zawsze robiły ogromne wrażenie. Bardzo niedoceniane . A szkoda . Basik jest namacalny nie pukający i nie dudniący . Polecam z czystym sumieniem A według ciebie tak w skrócie różnice w diva i tesi Tu są suche dane Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Diva ma więcej powietrza , lepsze niskie zejście . Chcesz tanio , to bierz Tesi. Stracisz na odsprzedaży i kupisz Divy Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Czyli słuchałeś tego i tego 650zl różnicy parametry podobne ale jeżeli słuchałeś obu modeli to rozważę to . Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Ogólnie mało jest tematów na ich temat. Jeszcze ciekawią mnie magnesy i zwrotnice Odpisz, cytując
maciek72 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Tak , słuchałem jednych i drugich. Bardziej w pamięci i sercu utkwiły Divy. Zarobisz jak uważasz . Ja swoje już powiedziałem Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 44 minuty temu Autor Napisano 44 minuty temu Dziękuję za wypowiedź Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 22 minuty temu Napisano 22 minuty temu 47 minut temu, Rafal Wdo napisał: Ogólnie mało jest tematów na ich temat. Jeszcze ciekawią mnie magnesy i zwrotnice W budżetowym sprzęcie,Kolego, nie spodziewaj się autorskich rozwiązań,to komponenty powszechnie dostępne na rynku. Nie ma czym sobie głowy zawracać 😁. Ważne, żeby zgranie poszczególnych elementów dawało efekt, który Cię satysfakcjonuje dźwiękowo . Odsłuch bezcenny,od rozmyślań tylko ból głowy 😁 Odpisz, cytując
Rafal Wdo Napisano 14 minut temu Autor Napisano 14 minut temu Chyba faktycznie trzeba dozbierać fundusz operacyjny i kupić diva tylko żeby były niskie tony Odpisz, cytując
Recommended Posts