RLC2 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Cześć Zwracam się o poradę naprowadzenie, sugestie do Was szanowni koledzy i koleżanki 😉 Zestaw Cyrus One Hd, Usher S 520, tani Blu-ray Sony. Poszukuję odtwarzacza CD rozmiar raczej węższy jak normalne 43cm. Słucham wszystkiego oprócz Disco- Bandżo 😁 Czego potrzebuję może to wydać się dziwne ale porównując Sony (blu-ray) do starego CD Onkyo brakowało dynamiki. Miałem wrażenie że utwory lecą wolniej ospale, Onkyo pod tym względem wypadło zdecydowanie lepiej! Czego szukam w dźwięku może troszkę więcej ciepła czasem jest za ostro. Nie mam sprecyzowanej marki Chińczyki też mile widziane, sprzęty Vintage chyba nie raczej nie! Rzadko proszę o pomoc na tym forum jednak tutaj chyba im więcej czytam to wiem mniej 🤔 Zależy mi też żeby urządzenie miało przyzwoitą trwałość, dziurka USB do plików Fla'c mile widziana. Odtwarzacz nowy lub używany Zerkam na: Cyrus CS6 SE, Taga Harmony Tcd-70T, Advance Paris X-CD9, Arcam CDS27. Budżet nieprzekraczalne 3000 tyś No to chyba tyle 😉 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cyrus do kompletu. Mieli dobre i trwałe napędy. Może Teac? one tez sa węższe. Arcam zdaje sięże tez ciekawa opcja. Podłączasz analogowo? Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Podłączasz analogowo? Mogę analogowo i przez Coaxial Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu no pytanie jak chcesz bo wtedy jeszcze same transporty wchodza w gre. Ale one chyba maja standard 43 cm. Odpisz, cytując
RLC2 Napisano 2 godziny temu Autor Napisano 2 godziny temu Ostatecznie mogę zamontować półkę w komodzie i mam miejsce na standardowy odtwarzacz. W pierwszej kolejności szukam coś węższego. Odpisz, cytując
Recommended Posts