maskun Napisano wczoraj o 09:14 Napisano wczoraj o 09:14 Mój znajomy postanowił słuchać muzyki z innego źródła niż głośniki w TV - potrzebuje najlepiej małego all-in-one z CD i obsługą HDMI Arc i spotify connect. -> ważne żeby to był pełno-funkcjonalny sprzęt bo wiadomo że mógłby używać spotify z telewizora ale właśnie chodzi o niezależne używanie chociaż czasem tez z TV dlatego hdmi arc. Całość najlepiej zmieścić w kwocie 2k ale przy używanym sprzęcie wyjdzie taniej a dla niego to nie problem jak będzie sprawny. Zapytam Was bo nie kojarze za bardzo urządzeń z wbudowanym CD oraz Spotify. Ostatecznie taki Wiim Amp i jakiś zewnętrzny CD ale mówił że może uda się znaleźć wszystko w jednym ? Pomyślałem ze jakiś CEOL a ten N12 ma hdmi arc i całą resztę......te niższe N9, 10 chyba nie mają Arc'a. Czy może ktoś doradzić może sam ma takie mało wymagające urządzenie - zapewne wielu z Was w sypialni czy pokoju dziecka ? Ja nie za bardzo wiem w tej niskiej półce cenowej co jest warte a jak mu powiedziałem że Naim Star dobrze brzmi i ma te funkcjonalności to prawie się na mnie obraził :- D Pomóżcie.. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Hej Z takich sprzętów wielkiego wyboru nie ma. Denon RCD-N12 wydaje się najrozsądniejszym rozwiązaniem o ile CD lub HDMI ARC muszą być obowiązkowe. Odpisz, cytując
Recommended Posts