radziu11 Napisano Sobota o 11:23 Napisano Sobota o 11:23 Witam Wszystkich serdecznie, pytanie do użytkowników cxn v2 i cxn100. Usłyszałem wiele opini na temat cxn v2 . Mam możliwość zakupu za kwotę ok 3000 zł zupełnie nowego cxn v2. (Wzmacniacz cxa81 mkII , Kolumny MA RX6). Czy są na forum użytkownicy którzy przesiedli się na cxn100 i mogą coś powiedzieć na tem temat? Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano Sobota o 14:34 Napisano Sobota o 14:34 Oba grają ok. 100 na pewno będzie mieć dłuższe wsparcie, bo to nowszy produkt Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Bierz CXN V2 bo masz świetną cenę. Cambridge daje wsparcie na prawdę długo. Urządzenia różnią się zastosowanymi kościami przetworników. Odpisz, cytując
marcinmarcin Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, Piotr Sonido napisał: Bierz CXN V2 bo masz świetną cenę setka wyjściowo 4k... Nie oglądałem i nie mam na to czasu, ale jak ktoś rozważa wybór warto pewnie obejrzeć Edytowano 2 godziny temu przez marcinmarcin 1 Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu W sumie https://www.audiostrefa.pl/cambridge-audio-cxn100-odtwarzacz-sieciowy-autoryzowany-dealer.html 700 zł "tylko" różnicy. 1 Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja bym raczej szedł w CXN100. Przeskok cenowy nie jest duży po rabacie, a CXN100 gra lepiej no i jest po prostu dużo świeższy. Jak będziesz chciał pójść w coś innego, to też mniej straci przy odsprzedaży Odpisz, cytując
Recommended Posts