Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
2 godziny temu, _A_R_T_ napisał:

Spróbuj innego źródła. Na początek wystarczy WiiM Ultra. Zarówno VMV jak i Warmer zagrają dużo lepiej.

Kolego ja Ultra pozbyłem się z pocałowaniem ręki 🙂 Do tej pory nie mogę znaleźć streamera co gra lepiej od laptopa i nie kosztuje majątku. Potrzebuje tylko TIDAL, żadnych wodotrysków. 

Napisano
16 godzin temu, Artur Charicki napisał:

Kolego ja Ultra pozbyłem się z pocałowaniem ręki 🙂 Do tej pory nie mogę znaleźć streamera co gra lepiej od laptopa i nie kosztuje majątku. Potrzebuje tylko TIDAL, żadnych wodotrysków. 

W moim przypadku poprawa brzmienia była bardzo dobra nie mówiąc już o wygodzie, ale rozumiem, że nie zawsze jest tak samo.

Napisano

Ponieważ Warmer był jedynym  elementem systemu  "po cyfrze" do którego trzeba było biegać i bić przed nim pokłony podczas włączenia i wyłączenie  podarowałem mu moduł trigger. Teraz z aplikacji Spotify Connect na fonie  włącza się Wiim i Warmer .

Działa super, mała rzecz, a cieszy. Mam nadzieje,że posłuży, bo  to wyrób polski ( z Wielkopolski).

IMG_20260217_143855.jpg