Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Dnia 2.03.2026 o 21:31, Hubertrs6. napisał:

dzieki, raczej nie dało się chyba zle zinterpretować twojego wyjaśnienia ale na wszelki wypadek na zdjęciu zaznaczyłem które wymieniłem

Hej?

I jak? Czujesz jakąś zmianę po wymianie. Sam się zastanawiam nad tym, żeby zmienić na gold lion, ale nie wiem czy w buforze to jakieś większe zmiany wprowadzi. A to zawsze 5 stów. 

Napisano
2 godziny temu, Blackscreener napisał:

@bartleby Do dr70 na start warto kupić inny zasilacz (GST25B12-P1J lub Studer 900 Pro+), wymienić op ampy (np. opa627 czy LME49720) i wylutować układ do kontroli głośności. Nawet bez tych modyfikacji w starciu z fiio k11/k13 r2r, dr70 jest lepszy wg. większości osób.

Wierzę, ale na początek warto przestać go wyłączać, bo jak ktoś ma 1h dziennie na słuchanie muzyki, to nigdy nie usłyszy jak on naprawdę gra. To jest oczywiście moja opinia.
Mój egzemplarz wrócił do Amazona, bo coraz częściej wykładał się grając playlisty z Tidala, czasem też się wyłączał.

Napisano (edytowany)

@Artur Charicki Dr70 jako dac usb podłączony do pc. leci playlista z Tidala (exclusive) z utworami różnej jakości i w różnych formatach. Dr70 między utworami zawiesza się/przestaje grać i w ogóle reagować - trzeba go wyłączyć i włączyć. Oczywiście co jakiś czas.

Edytowano przez bartleby