Bilage6336 Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Cześć! Szukam nowego zestawu grającego, który podepnę do gramofonu (mam przedwzmacniacz) i postawię na komodzie o szerokości 150 cm. Na cel mam około 4000 -5000 zł. Zależy mi na radiu, niewielkich wymiarach i przyjemnym graniu. Chętnie CD. Nie chce dużego wzmacniacza. Z tego co widzę, dostępne sa w tej cenie takie zestawy: 1) Marantz mcr16 + QA 3030c 2) Marantz mcr16 + Dali Oberon 3 3)Marantz mcr16 + Polk r200 4) Marantz mcr16 + QA 5010 5) Denon m41 + Dali Kupid Słucham jazzu, popu, rapu i elektroniki. Aktualnie mam aktywne kolumny Edifier, co widać na załączonym zdjęciu. Odpisz, cytując
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Cześć, Jeśli mógłbyś zrezygnować z tego napędu (jednak) to mam fajną propozycję poniżej: -amplituner sieciowy Bluesound Powernode EDGE który ma: Radio internetowe, wifi, airplay, Spotify, Tidal itd... Oraz głośniki Bowers Wilkins 607s3, Małe, energiczne monitorki. Dobry set , nie duży, funkcjonalny, z bardzo dobrą apką: https://www.tophifi.pl/stereo/odtwarzacze-sieciowe/bluesound-powernode-edge.html https://www.tophifi.pl/glosniki/glosniki-podstawkowe/bowers-wilkins-607-s3.html Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Z Twoich wymienionych osobiście szedł bym w numer 3. Całkiem ciekawa jednostka, system nie jest może idealny, ale jest ok. Kolumny, na prawdę spoko. Mozna tu podmienić kilka innych ciekawych alternatyw. Monitor audio Bronze 100 jako te grające żywiej, ELAc Debut Reference, Heco Revolution 3 itp. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Jeśli radio i CD są bardzo istotne, to też uważam, że 3 zestaw jest optymalny. Gdybyś był w stanie z tego zrezygnować i dokupić np. WiiM Mini z radiem internetowym, do tego używany CD, to sprawdziłbym KEF Coda W Odpisz, cytując
Bilage6336 Napisano 25 minut temu Autor Napisano 25 minut temu Słuchałem wczoraj u znajomego Sonus Faber Lumina II i się w nich zakochałem. Takie granie mi bardzo odpowiada, czyli przede wszystkim muzykalne. Czy któryś z wymienionych opcji / kolumn przypomina Luminy? I tak, radio internetowe zaakceptuje, a nawet bez CD się obejdę. Odpisz, cytując
Recommended Posts