Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam szanowne grono forumowiczów i miłośników wspaniałych dźwięków. 
Minęło kilka ładnych lat w moim małym muzycznym rozwoju tak tytułem wstępu, ale jak sądzę poczyniłem mały kroczek do przodu. 
Oczywiście zawsze z pomocą obecnej tutaj społeczności , która służy swoją wiedzą i doświadczeniem. 
Ale przejdźmy do meritum i jak zawsze prośby którą mam nadzieję zaowocuje łatwością w podjęciu trafnej decyzji. 
Obecny zestaw który pieści moje uszy to kolumny 
Triangle Antal 40th Anniversary które pobudza do życia Musical Fidelity M6si a sygnał podaje Pioneer N 50 AE oraz Pro-Ject X2 B z Wkładką Ortofon Quintet Red i tutaj ukłon i prośba o pomoc w wskazaniu na przedwzmacniacz bo chociaż Miusical posiada jak wiemy tak owy wraz z wyborem wkładki MM MC to jednak odczuwam mały niedosyt który mam nadzieję pomożecie mi zwalczyć w budżecie do 4000 o co bardzo proszę w tym kończącym się 2025 roku a życząc wszystkim miłującym dobry dźwięk wszystkiego co najlepsze w 2026. Pozdrawiam 

Napisano

Witam I dzięki serdeczne za Twoje propozycje Q21. Rozważam też Golden Note PH5 i jestem ciekaw twojej opinii. Oczywiście jeszcze go nie słyszałem ale pozwala mi przyszłościowo na ewentualny rozwój jak sądzę. Tak czy inaczej dam znać na co padło, chociaż troszkę to potrwa zanim podejmę decyzję, ponieważ chcę odsłuchać u siebie czyli zakup z opcją ewentualnego zwrotu. Pozdrawiam