Cairo Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Witam szanowne grono forumowiczów i miłośników wspaniałych dźwięków. Minęło kilka ładnych lat w moim małym muzycznym rozwoju tak tytułem wstępu, ale jak sądzę poczyniłem mały kroczek do przodu. Oczywiście zawsze z pomocą obecnej tutaj społeczności , która służy swoją wiedzą i doświadczeniem. Ale przejdźmy do meritum i jak zawsze prośby którą mam nadzieję zaowocuje łatwością w podjęciu trafnej decyzji. Obecny zestaw który pieści moje uszy to kolumny Triangle Antal 40th Anniversary które pobudza do życia Musical Fidelity M6si a sygnał podaje Pioneer N 50 AE oraz Pro-Ject X2 B z Wkładką Ortofon Quintet Red i tutaj ukłon i prośba o pomoc w wskazaniu na przedwzmacniacz bo chociaż Miusical posiada jak wiemy tak owy wraz z wyborem wkładki MM MC to jednak odczuwam mały niedosyt który mam nadzieję pomożecie mi zwalczyć w budżecie do 4000 o co bardzo proszę w tym kończącym się 2025 roku a życząc wszystkim miłującym dobry dźwięk wszystkiego co najlepsze w 2026. Pozdrawiam Odpisz, cytując
Q21 Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu Cześć Sprawdziłbym trzy opcje na start - Vincent Pho-701, Fezz Gaia Evo oraz Pro-Ject Phono Box RS. Wszystko zależne od oczekiwań co do dźwięku Odpisz, cytując
Recommended Posts