rafica Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu Mam takie pytanie czy wiim ultra czy rotel a12 mk2 na lepszy dac? Druga kwestia to połączenie z tego co czytałem to jak się podłączy otwarzacz sieciowy do rotela poprzez wejścia cyfrowe i na to wychodzi że również przez USB pc to będzie grał dac rotela a nie otwarzacz sieciowego to prawda? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Hej, to musiałby określić ktoś, kto słuchał obu sprzętów jeden po drugim i porównywał te przetworniki. Takich osób wielu nie ma. I tak, jak podepniesz się wejściami cyfrowymi (w tym USB), to będzie grał DAC z Rotela. Jeśli masz oba sprzęty, to najlepiej sprawdzić samemu na własne uszy Odpisz, cytując
rafica Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu Mam rotela ale nie mam wiim Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 45 minut temu Napisano 45 minut temu 1 godzinę temu, rafica napisał: Mam rotela ale nie mam wiim Warmer teraz modny. Bierz. Odpisz, cytując
Recommended Posts