Amadeusz Grzelak Napisano Piątek o 09:58 Napisano Piątek o 09:58 Czesc prośba kogoś doswiadczonego o radę posadam kolumny kef q950 i zmieniam wzmacniacz miałem nad c700 z racji rozmiaru wolałbym marantz 70s zamiast 60s tylko zasgawianiam się czy będzie on miał wystarczającą moc ? 70 ma 50 w na kanał 60 już 100 w . Chce dołożyć jeszcze głośnik centralny Odpisz, cytując
Q21 Napisano Piątek o 15:57 Napisano Piątek o 15:57 Znacznie lepiej pójść w Marantza Cinema 60. Dużo ciekawszy sprzęt brzmieniowo. Ale zanim się na coś zdecydujesz, planujesz dalszą rozbudowę do pełnego kina? Czy tylko dorzucenie centralnego? Odpisz, cytując
Amadeusz Grzelak Napisano Piątek o 18:35 Autor Napisano Piątek o 18:35 Nie planuje tylko centrala miałem kiedyś kino nie jest mi potrzebne a samo stereo z nadam średnio sprawdza się do oglądania tv Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano Sobota o 12:05 Napisano Sobota o 12:05 Ale co jest nie tak z Twoim C700? Skąd chęć zmiany? Jeśli myslisz o systemie 3.0 to lepiej daj sobie z tym spokój. Poza tym 70s to wzmacniacz stereo, do którego nie podłączysz centralnego. A przy najmniej nie w rozumieniu centralny. Odpisz, cytując
Amadeusz Grzelak Napisano Sobota o 12:06 Autor Napisano Sobota o 12:06 Nie rozumie dlaczego nie podłączę centralnego ? Przecież to są amplitunery 7.2 Odpisz, cytując
Butler Napisano Sobota o 12:40 Napisano Sobota o 12:40 Marantz 70s to sprzęt stereo. Pewnie chodzi o Marantz Cinema 70s Odpisz, cytując
Recommended Posts