Smurf2025 Napisano Wtorek o 20:08 Napisano Wtorek o 20:08 4 godziny temu, EXLIP napisał: Jeśli będzie za mało bassu to za +1k można dorwać już fajne używane suby. A co mi po tym że mają duży głośnik bassowy jak nic z tego nie wynika. Ten bass w 300 jest na prawdę słaby i jeśli nie dowalisz eq na bass to wcale go nie ma Z Pylonów Opal 30 basu będzie jeszcze mniej i to sporo. Odpisz, cytując
Q21 Napisano wczoraj o 08:30 Napisano wczoraj o 08:30 Dnia 5.01.2026 o 16:53, EXLIP napisał: @Q21 Czy audiolab 6000A różni się czymś od 6000A Play jeśli chodzi o dźwięk? Czy tam mamy tylko dodatkowo multimedia? Używane chodzą po 2100 - 2200 z tego co widzę. Czyli starczyłby do tych Opali? To samo dźwiękowo. Co do koncertowych głośności, to szedłbym w Cambridge AXR100 w takim razie Lub używany Cyrus One. Odpisz, cytując
EXLIP Napisano wczoraj o 12:53 Autor Napisano wczoraj o 12:53 4 godziny temu, Q21 napisał: To samo dźwiękowo. Co do koncertowych głośności, to szedłbym w Cambridge AXR100 w takim razie Lub używany Cyrus One. Cyrus niestety jest bez wyjścia na suba, a chciałbym mieć taką elastyczność jeśli okazałoby się, że brakuje mi niskich w porównaniu do A300. Jeszcze mam jedno pytanie - już nie patrząc na moc: Czy CXA61 zagra lepiej niż AXR100? Odpisz, cytując
EXLIP Napisano wczoraj o 13:20 Autor Napisano wczoraj o 13:20 A może coś, żeby jednocześnie miało trochę mocy... jak wypadnie CXA80 do AXR100? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu Seria CXA gra inaczej. Nie stawia aż tak na rozrywkowe podejście, pełne wrażeń. Jest nieco spokojniejsza, stawia bardziej na detal i mikrodynamikę. Odpisz, cytując
Recommended Posts