Smurf2025 Napisano Wtorek o 20:08 Napisano Wtorek o 20:08 4 godziny temu, EXLIP napisał: Jeśli będzie za mało bassu to za +1k można dorwać już fajne używane suby. A co mi po tym że mają duży głośnik bassowy jak nic z tego nie wynika. Ten bass w 300 jest na prawdę słaby i jeśli nie dowalisz eq na bass to wcale go nie ma Z Pylonów Opal 30 basu będzie jeszcze mniej i to sporo. Odpisz, cytując
Q21 Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu Dnia 5.01.2026 o 16:53, EXLIP napisał: @Q21 Czy audiolab 6000A różni się czymś od 6000A Play jeśli chodzi o dźwięk? Czy tam mamy tylko dodatkowo multimedia? Używane chodzą po 2100 - 2200 z tego co widzę. Czyli starczyłby do tych Opali? To samo dźwiękowo. Co do koncertowych głośności, to szedłbym w Cambridge AXR100 w takim razie Lub używany Cyrus One. Odpisz, cytując
EXLIP Napisano 13 godzin temu Autor Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, Q21 napisał: To samo dźwiękowo. Co do koncertowych głośności, to szedłbym w Cambridge AXR100 w takim razie Lub używany Cyrus One. Cyrus niestety jest bez wyjścia na suba, a chciałbym mieć taką elastyczność jeśli okazałoby się, że brakuje mi niskich w porównaniu do A300. Jeszcze mam jedno pytanie - już nie patrząc na moc: Czy CXA61 zagra lepiej niż AXR100? Odpisz, cytując
EXLIP Napisano 12 godzin temu Autor Napisano 12 godzin temu A może coś, żeby jednocześnie miało trochę mocy... jak wypadnie CXA80 do AXR100? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Seria CXA gra inaczej. Nie stawia aż tak na rozrywkowe podejście, pełne wrażeń. Jest nieco spokojniejsza, stawia bardziej na detal i mikrodynamikę. Odpisz, cytując
Recommended Posts