Kacpr Napisano 6 stycznia Napisano 6 stycznia Hej, potrzebuje pomocy Mam Głośnik kicx headshot 10" 1000w rms I mam problem z tym ze nie wiem jakie wymiary powinna miec najbardziej optymalna skrzynia do tego głośnika mam na mysli wysokosc szerokosc itp itd Z gory dziekuje za jakąkolwiek pomoc Odpisz, cytując
Chyba Miro 84 Napisano Piątek o 17:55 Napisano Piątek o 17:55 @Kacpr a może by tak spróbować zapytać "mędrca AI" 🤔 Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Dnia 6.01.2026 o 22:42, Kacpr napisał: Hej, potrzebuje pomocy Mam Głośnik kicx headshot 10" 1000w rms I mam problem z tym ze nie wiem jakie wymiary powinna miec najbardziej optymalna skrzynia do tego głośnika mam na mysli wysokosc szerokosc itp itd Z gory dziekuje za jakąkolwiek pomoc A szukałeś jakiś kalkulatorów do obliczania kubatury takiej skrzyni lub na forach, blogach car audio? Zakładam, że to do samochodu sądząc po zakładce. Odpisz, cytując
Kacpr Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, DiBatonio napisał: A szukałeś jakiś kalkulatorów do obliczania kubatury takiej skrzyni lub na forach, blogach car audio? Zakładam, że to do samochodu sądząc po zakładce. Dzięki za odpowiedź ogl to tak szukalem na calkiem sporej ilości aplikacji i stron wszedzie inne wymiary wiec postanowilem ze zbuduje tak jak mi sie wydaje bo tak zawsze najlepiej wychodzi Ale dzięki za odp Odpisz, cytując
DiBatonio Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 16 minut temu, Kacpr napisał: Dzięki za odpowiedź ogl to tak szukalem na calkiem sporej ilości aplikacji i stron wszedzie inne wymiary wiec postanowilem ze zbuduje tak jak mi sie wydaje bo tak zawsze najlepiej wychodzi Ale dzięki za odp Nie wiem jak ci się wydaje, ale myślę, że aby było dobrze powinno być uwzględnione kilka rzeczy, obudowa głośnika i kubatura też auta, tak myślę. Nie wiem jak ze wzmacniaczem, kondensatorem wspomagającym do car audio itd. Bo to też jest nie bez znaczenia, żeby było dobrze. Szukałeś informacji w firmach, które zajmują się car audio? Edytowano 1 godzinę temu przez DiBatonio Odpisz, cytując
Recommended Posts