mike8585 Napisano wczoraj o 11:31 Napisano wczoraj o 11:31 (edytowany) Czy będzie duży skok?pylony mają ponad miesiąc ale niedosyt jest.co w zamian za 27?Yamaha as700 ma duży ty zapas w wiadomo z nie gram głośno bo szkoda głośników ale max 12 godz na gałce głośności.chce więcej mocy i basu Edytowano wczoraj o 11:45 przez mike8585 Odpisz, cytując
mike8585 Napisano wczoraj o 12:01 Autor Napisano wczoraj o 12:01 Obawiam się że wzmak też będzie do wymiany lubię go jest techniczny i cały zakres fajnie gra w tańszych modelach było By.wiem że Yamaha jest ciężka chętnie dałbym klipschy ale czy to zagra Odpisz, cytując
Q21 Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Hej, moim zdaniem nie ma co robić tak drobnej zmiany Jak już, to na Pylony Sapphire, gdzie dostaniesz więcej mięsa w brzmieniu. Odpisz, cytując
mike8585 Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowany) Czy mógłby mi ktoś określić jaki wzmak prócz Yamahy do techno trance?lub po krotce Marka i jakie pasmo eksponuje Rotel i NAD wiem że środek pasma. Teraz bardzo ważne pytanie chciałem do Yamahy kupić STX Graviton 300 na Ciebie na jak pylon Pearl 25 jedwabna kopułkę tzn że nie będzie przesady z wysokimi? Edytowano 5 godzin temu przez mike8585 Odpisz, cytując
Recommended Posts