Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam. Zmieniłem Yamahe Rx-V685 na Rx - A4A i jestem rozczarowany basem ..tzn jest ale dudniący brak mu sprężystości, kopnięcia W 685 był idealny miał kopnięcie . W czym problem ?Amplituner 3 x droższy i seria Avantage a tu lipa ...

Napisano

Cześć. A jak to wygląda od strony ustawień kolumn i crossovera oraz kalibracji ypao - jaki wybrałeś eq? Jest tam dostępny tryb low freq. Najwygodniej poruszać się po menu przez adres IP wpisując 192.168.xx.xx/Setup

Napisano

Witam. Kalibracja fronty large Surround smal crossower 100 hz  Żaden z eq mi nie odpowiadał więc mam ustawiony eq w manualu .Rozumiem że  nie  mogę edytować tych eq co są ustawione w ampli. Tu w A4A nie można podnieść wyżej niż + 6 na eq jest czerwona kreska do której się podciąga i nic wyżej .  Jakieś zabezpieczenie którego nie było w 685 .Czy można to ominąć . Nie wiem gdzie wpisać mam adrses IP 192.... nie wiem co to za metoda. Nie mam suba bo do tej pory nie był potrzebny przy rx-v685 

PXL_20260111_084047165.jpg