maciek72 Napisano Środa o 20:29 Napisano Środa o 20:29 Potrzebuje 2 sieciówki do 2 subów 2 sieciówki do 2 x mono blok 1 do Oppo 203 1 do wejścia Taga Harmony PF 1000 DC 1 sieciówka ,,8,, do Bluesound Node 2024 Ma być - tanio ( granice rozsądku ) - dobre ( bezpieczne ) - ładne dla oka Klocki i podkładki od podłoża może innym razem Co sami używacie ? Czego unikać ? I bardzo proszę bez spiny i wojny Odpisz, cytując
toolpusher Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu Ja trochę sobie sam zrobiłem. Głośnikowe Mogami, Canare. Zasilające Furutech na wtykach Monosaudio. Kable, oploty, wtyki głośnikowe Audioquest kupiłem w Polsce. Wtyki Monosaudio na Aliexpress. Sieciówki do subów kupiłem gotowe na Aliexpress. Poza tym zdefiniuj tanio. Odpisz, cytując
Mar_Wal Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Ja swoje od LBX ( lbx.com.pl ) kupuje. Na pewno tanio, raczej dobrze (ekranowane, prof. zarobione) a i do oka miłe (ładne duże wtyki od Crosstech-a, oplocik), choć to juz pojęcie względne. ...i nie, nie jestem ich przedstawicielem Odpisz, cytując
Recommended Posts